trainers Michelle en Ferdinand

Maak kennis met de kracht van NLP

Altijd al willen weten wat NLP is en wat het voor jou kan betekenen?

De opleiding Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) bij InnerQi gaat niet onopgemerkt aan je omgeving voorbij. In onze opleidingen geven wij je inzicht in gedragspatronen die je door de jaren heen hebt ontwikkeld. Jouw actie resulteert in een bepaalde reactie. Met simpele ingrepen en oefeningen kun je jouw inbreng aanpassen. Het resultaat is een totaal andere verstandhouding met de mensen om je heen.

Gedurende een van onze opleidingen krijg jij je persoonlijke touwtjes wezenlijk in eigen handen. Nadien kun jij de keuzes maken die jij graag wilt. Je weet hoe je lastige situaties goed kunt pareren en hoe jij je gedachtes kunt sturen. Problemen worden voor jou juist uitdagingen die je vlot weet op te lossen. Moeilijke mensen bestaan derhalve niet meer aangezien jij flexibel kunt zijn en weet hoe je er tactisch mee om kunt gaan. Je brengt focus aan in je eigen leven waardoor je succesrijk wordt in dat waar jij graag succesvol in wilt zijn.

Ben je misschien nog aan het twijfelen over een training of opleiding?

Laat ons jou helpen om de juiste beslissing te maken, zodat jij de opleiding kan volgen die bij jou past.

Wij horen vaak onze deelnemers verzuchten“Dat had ik veel eerder moeten doen.”. Al tijdens de kennismaking in de groep ontstaat de herkenning bij elkaar.

Je leert evenveel van het gedrag van de ander, als van de ‘fouten’ van jezelf. Daarom leer je zoveel en daarom blijft de theorie goed hangen. Hierna stap je nooit meer in die oude valkuil.

Wil jij weten wat onze opleidingen precies inhouden?

Kom dan naar de Proefles NLP Deventer of naar NLP Grou
Je krijgt antwoord op al je vragen.

De Gratis Proefavonden worden verzorgd te Deventer of Grou

Adresgegevens:

Oedsmawei 18 A
9001 ZJ, Grou
Zutphenseweg 55
7418 AH, Deventer

Schrijf je NU in voor één van de proeflessen. Let op vol = vol.