Trainingen, coaching & opleidingen in persoonlijke ontwikkeling en samenwerken

Wil jij een NLP cursus in Friesland volgen?

NLP staat voor neurolinguïstisch programmeren en is een educatieve cursus die je bij Innerqi kunt volgen in Friesland en Overijssel. De training staat voor effectievere communicatie waarbij je de effecten van je gedrag op anderen leert zien. Ook leer je bewuster communiceren, wat belangrijk is om binnen het bedrijf openheid en tevredenheid te garanderen.

NLP Cursus Friesland

NLP heeft communicatieverbetering als doel, zodat een ervaren persoon zijn verworven vaardigheden efficiënt over kan dragen. Dat wordt “modelleren” genoemd. Dit zorgt voor openheid en effectiviteit. De NLP cursus in Friesland kun je op meerdere manieren volgen:

  • Je volgt een training van vier dagen, waarin je de basisbeginselen van neurolinguïstisch programmeren onder de knie krijgt.
  • Je volgt een cursus tot volwaardig NLP beofenaar. Deze training duurt twintig dagen. Na deze opleiding heb je duidelijk meer inzicht in communicatie, in jezelf en in anderen.
  • We geven ook de cursus “NLP in bedrijf ”. Hierbij leer je kort de belangrijkste punten van neurolinguïstisch programmeren, die je direct in je team of bedrijf in praktijk kunt brengen.

Bewust of onbewust

Veel van ons handelen is onbewust met als gevolg dat anderen daar soms last van hebben. Ook je eigen patronen van doen en laten gebeurt vaak onbewust. Zolang je hier geen bewustzijn op krijgt kun je dit ook niet veranderen. Met NLP leer je je eigen onbewuste processen te doorgronden en krijg je grip op je eigen denken en doen. Met als resultaat dat je gemakkelijker je doelen bereikt en een betere afstemming met anderen in je omgeving.

NLP cursus Friesland volg je bij InnerQi

Een NLP cursus in Friesland bij Innerqi is zeker aan te raden wanneer je effectiever wilt communiceren, sneller doelen wilt behalen, meer inlevingsvermogen wilt krijgen of flexibeler wilt zijn. Neem vrijblijvend contact op!

We starten twee maal per jaar met de opleidingen. Voor data kijk op onze agenda.

Vul je e-mailadres in en ontvang de 35 adviezen over conflicthantering in je mailbox!

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Lees hier onze privacy-verklaring.

Vul je e-mailadres in en ontvang 'Ben je lijder of leider' in je mailbox!

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Lees hier onze privacy-verklaring.

Scroll naar top

Schrijf je in voor de mailinglijst en ontvang het gratis e-book