NLP opleiding tot paardencoach introductietraining - InnerQi NLP opleidingen en trainingen voor persoonlijke en zakelijke groei.

Trainingen, coaching & opleidingen in persoonlijke ontwikkeling en samenwerken

Gratis introductietraining opleiding NLP paardencoach

Een basis voor de paardentaal naar mensentaal

  • Is werken met paarden je passie?
  • En krijg je energie van mensen helpen en coachen?
  • En wil je daar je beroep van maken?
  • Wil je anderen laten ervaren wat paarden je kunnen leren over je eigen gedrag?

En wil jij je verder ontwikkelen? Dan is de gratis introductietraining van de opleiding tot paardencoach écht iets voor je! Hierin vertellen we wat de volledige opleiding je brengt en wat je ermee kunt. Tijdens de opleiding krijg jij handvatten om te leren coachen met behulp van paarden. Een groot deel van de opleiding is gebaseerd op de achtergrondkennis vanuit het Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP). Hierdoor krijg je niet alleen tools om met de paarden aan de slag te gaan, maar leer je ook gesprekstechnieken – zodat je de cliënt helpt om van een probleem tot een oplossing te komen. Bovendien komen ook je persoonlijke thema’s aan bod tijdens de opleiding.

Over InnerQi

Anderen in hun kracht zetten, daar draait het om bij InnerQi. Wij vinden het onze grote taak op deze wereld om eraan bij te dragen dat iedereen de beste versie van zichzelf kan zijn. Dat komt in alles wat we doen terug: het is wat we cursisten meegeven, het kenmerkt hoe wij anderen behandelen, maar het typeert ook hoe wij in het team met elkaar omgaan. Alles doen wij met het doel om onze medemens in zijn kracht te zetten, iemands kwaliteiten naar boven te halen en te laten floreren én dromen uit te laten komen.

Met deze missie is InnerQi – wat letterlijk innerlijke kracht betekent – 15 jaar geleden opgericht. En nog steeds is het de kern van ons bestaan, nog steeds is het datgeen waar we het allemaal voor doen en waar ons hart sneller van gaat kloppen. Omdat wij erin geloven dat iedereen een innerlijke kracht heeft. Die willen wij aanboren, aanwakkeren, stimuleren en laten bloeien. Want als je doet waar je passie ligt en waar je plezier uithaalt, word je niet alleen een gelukkiger mens, maar inspireer je de mensen om je heen.

Lees meer

Meer dan 15 jaar ervaring in NLP

InnerQi leidt al meer dan 15 jaar professionals op op het gebied van paardencoaching en NLP.

Persoonlijke aanpak

Elk individu heeft een innerlijke kracht. Onze opleidingen bestaan daarom uit kleine groepen.

Erkende opleidingen

CRKBO geaccrediteerd en aangesloten bij NVNLP.

Doe je ook mee?

Raak in één avond bekend met paardencoaching en onze praktische opleidingen

Herken jij het volgende:

Dit is je kans om één van onze gratis introductietrainingen van de opleiding tot paardencoach bij te wonen, want onze opleidingen gaan na de zomer weer van start! Begint het al te kriebelen? Maar houdt iets je nog tegen? ‘Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.’ Tijd om het nu eens anders aan te pakken. Volg daarin je hart, want dat klopt. Je bent het waard om in jezelf te investeren en te groeien als persoon. 

Wat de opleiding jou biedt?

 Leer de paardentaal kennen

 Ontwikkel je coachvaardigheden
 Leer van professionals met jarenlange ervaring
 Deel je passie voor paarden
 Start of groei als coach
 Werk aan je eigen ontwikkeling

Dat wil jij toch óók?

Wat zeggen anderen over InnerQi opleidingen

“Door deze opleiding heb ik persoonlijk een enorme groei ervaren. Het heeft mij handvatten gegeven om dit door te geven en te mogen genieten om ook anderen dit te laten ervaren. De opleiding voelde vanaf dag 1 als thuiskomen. Het was zeer gezellig en leerzaam. Ik kan het iedereen aanraden.”

Sonja Oosterdijk

 

“Voor mijzelf, vind ik het altijd weer ontroerend te zien wat er altijd weer gebeurd tijdens een sessie met de paarden en de coachee, en wat voor effect dat heeft. Het heeft mij geïnspireerd om er mee verder te gaan. Al met al, vond ik het een hele mooie opleiding. Ik gun iedereen deze reis , ongeacht of je er mee verder gaat en wilt of niet.”

Willem Bijlsma

“Goede combinatie van theorie, praktijk en ervaringen uitwisselen. Ik weet dat er nog veel te ontdekken valt, en dat is een leuk vooruitzicht! Kort samengevat: ben je op zoek naar een goede opleiding waarbij NLP en coaching met/zonder paard toegepast wordt? Dan ben je bij InnerQi op het juiste adres. Ik weet zeker dat je er geen spijt van krijgt.”

Ellen van den Oudenrijn

Houdt iets jou nog tegen?​

Laat ons je helpen om de juiste beslissing te maken, zodat jij de opleiding kan volgen die bij jou past.

Wij hebben jarenlange ervaring met paardencoaching én zijn gespecialiseerd in het geven van communicatietrainingen. Je leert het vak dus van echte professionals – die bovendien jouw bevlogenheid met paarden delen. Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke aanpak, omdat we met kleine groepen werken. Daardoor hebben we tijdens de opleiding alle aandacht voor jou.

Praktische informatie:

De introductietrainingen worden gegeven op de manege van 19.30 uur en 21.30 uur. We organiseren onze introductietrainingen op twee locaties in het land:

Manege Cornwerd (Friesland) en Manege Bornerbroek (Twente).


Eerstvolgende introductietrainingen Cornwerd:
– donderdagavond 17 maart – locatie Cornwerd
– donderdagavond 7 april – locatie Cornwerd

Eerstvolgende introductietrainingen Bornerbroek (Twente):
– nieuwe data volgen

nlp-practitioner-opleiding score

Vul je e-mailadres in en ontvang de 35 adviezen over conflicthantering in je mailbox!

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Lees hier onze privacy-verklaring.

Vul je e-mailadres in en ontvang 'Ben je lijder of leider' in je mailbox!

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Lees hier onze privacy-verklaring.

Scroll naar top