Gratis introductietraining voor de NLP opleiding tot paardencoach

Volg dan je hart en meld je aan voor onze gratis introductietraining over paardencoaching. Ervaar of het past bij jouw dromen en doelen. Je leert tijdens de gratis training meer over onze opleiding tot NLP-paardencoach en je ontmoet de ervaren trainer. Ook ontdek je wat paarden vertellen over jouw gedrag en dat van anderen. We gaan namelijk spiegelen met paarden!

Inschrijven gratis informatieavond NLP paardencoachopleiding (op locatie: Cornwerd)

Ferdinand Aukes

NLP-trainer & opleider paardencoachopleiding

Wat gaan we doen tijdens de introductietraining?

De introductietrainingen worden gegeven bij Hippisch Centrum Boeyenkamp (Cornwerd, Friesland) van 19.30 uur tot 21.30 uur.

Begint het al te kriebelen? Maar houdt iets je nog tegen? Denk dan: “Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.” Tijd om het nu eens anders aan te pakken. Volg daarin je hart, want dat klopt. Je bent het waard om in jezelf te investeren en te groeien als persoon. 

InnerQi: al 15 jaar erkend opleider

Meer dan 15 jaar ervaring in NLP

InnerQi leidt al meer dan 15 jaar professionals op op het gebied van paardencoaching en NLP.

Persoonlijke aanpak

Elk individu heeft een innerlijke kracht. Onze opleidingen bestaan daarom uit kleine groepen.

nlp-practitioner-opleiding

Erkende opleidingen

Geaccrediteerd door CRKBO, NVNLP, KNGF, NRTO

Over de volledige NLP-opleiding tot paardencoach

Tijdens de introductieavond vertellen we wat de volledige opleiding inhoudt en wat je ermee kunt. Ben je al nieuwsgierig? Hier komt een ultrakorte samenvatting van onze erkende opleiding tot NLP-paardencoach.

Tijdens de opleiding leer je concrete methodes om te coachen met behulp van paarden. De inzichten die de paarden je geven vertaal je naar mensentaal. Dit combineren we met NLP-gesprekstechnieken om oplossingsgericht aan de hulpvraag van je cliënt te werken.

Wat is je resultaat?

Je kent de taal van de paarden

Je hebt coachvaardigheden
Je maakt stappen in je persoonlijke ontwikkeling
Je combineert je passie voor paarden en het helpen van mensen
Je start als paardencoach of bent een coach met dit specialisme

>> Vertel me meer over de opleiding

ae91cef2-7727-49bb-9d62-2203e2978ae11

Ervaar in één avond wat de paardencoachopleiding jou kan bieden

Laat ons je helpen om de juiste beslissing te maken, zodat jij de opleiding kan volgen die bij jou past. De trainers van InnerQi hebben jarenlange ervaring met paardencoaching én zijn gespecialiseerd in het geven van NLP-trainingen. Je leert het vak dus van echte professionals – die bovendien jouw bevlogenheid met paarden delen. Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke aanpak, omdat we in kleine groepen werken. Daardoor hebben we tijdens de opleiding alle aandacht voor jou!


Ga jij doen wat je hart je ingeeft?

>> Ja, ik meld mij aan voor de gratis introductietraining!

nlp-practitioner-opleiding score

Wat zeggen anderen over InnerQi opleidingen

“Door deze opleiding heb ik persoonlijk een enorme groei ervaren. Het heeft mij handvatten gegeven om dit door te geven en te mogen genieten om ook anderen dit te laten ervaren. De opleiding voelde vanaf dag 1 als thuiskomen. Het was zeer gezellig en leerzaam. Ik kan het iedereen aanraden.”

Sonja Oosterdijk

 

“Voor mijzelf, vind ik het altijd weer ontroerend te zien wat er altijd weer gebeurd tijdens een sessie met de paarden en de coachee, en wat voor effect dat heeft. Het heeft mij geïnspireerd om er mee verder te gaan. Al met al, vond ik het een hele mooie opleiding. Ik gun iedereen deze reis , ongeacht of je er mee verder gaat en wilt of niet.”

Willem Bijlsma

“Goede combinatie van theorie, praktijk en ervaringen uitwisselen. Ik weet dat er nog veel te ontdekken valt, en dat is een leuk vooruitzicht! Kort samengevat: ben je op zoek naar een goede opleiding waarbij NLP en coaching met/zonder paard toegepast wordt? Dan ben je bij InnerQi op het juiste adres. Ik weet zeker dat je er geen spijt van krijgt.”

Ellen van den Oudenrijn

Heb je vragen of wil je een Gratis NLP Experience?

Vul je e-mailadres in en ontvang de 35 adviezen over conflicthantering in je mailbox!

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Lees hier onze privacy-verklaring.

Wil jij een gratis proefles NLP volgen?

Scroll naar boven

Schrijf je in voor de mailinglijst en ontvang het gratis e-book