NLP Practitioner opleiding voor persoonlijk leiderschap en communicatie NLP Practitioner opleiding - InnerQi NLP opleidingen en trainingen voor persoonlijke en zakelijke groei.

Trainingen, coaching & opleidingen in persoonlijke ontwikkeling en samenwerken

NLP Practitioner opleiding

Neuro Linguïstisch Programmeren als oplossing voor je inter- en intrapersoonlijke conflicten

Heb jij last van beperkende gedachten? Voel jij je hierdoor wel eens geremd of geblokkeerd? En kan je hierdoor niet volledig jezelf zijn? Heb jij lang gekoesterde dromen en doelen maar weet je niet waar je moet beginnen? Zou jij graag jouw communicatieve vaardigheden willen verbeteren? Dan is dit dé volgende stap in jouw persoonlijke ontwikkeling! 

Tijdens de NLP practitioner opleiding krijg je inzicht in de patronen die je onbewust door de jaren heen hebt ontwikkelt. Je leert concrete technieken en praktische oefeningen om deze patronen te herkennen en doorbreken. Je krijgt hierdoor inzicht in je drijfveren, je eigen rol, je referentiekader en je leert zonder oordeel naar jezelf en je omgeving te kijken. Hiermee neem jij de volledige regie in handen over jouw leven. Met NLP bevrijd jij jezelf en schud je alle belemmeringen van je af! De NLP Practitioner opleiding van InnerQi biedt uitkomst. 

NLP is een enorm krachtige methode om je persoonlijke ontwikkeling in een stroomversnelling te brengen. Maar als jij in je werk andere mensen aanstuurt of begeleidt, wil je die kennis natuurlijk ook kunnen inzetten om de ander te ondersteunen en versterken. Ook dit leer je tijdens de opleiding tot NLP Practitioner.

Nieuwsgierig naar meer? Schrijf je dan in voor de Gratis NLP introductietraining

Doelen bereiken met de NLP Practitioner opleiding

nlp-practitioner-opleiding

Je doelen bereiken gaat niet vanzelf. Veelal laten we ons tegenhouden door allerlei gedachten, obstakels en dagelijkse beslommeringen. Standvastigheid is een pijler om je doelen te bereiken. Maar wat is je daadwerkelijke doel?

Hoe goed ken jij je eigen intrinsieke motivatie? Hoe concreet heb jij je doel gemaakt? Wat levert het bereiken van je doel je uiteindelijk op? Je leert je doelen te concretiseren en krijgt daardoor meer grip op jouw leven. Maar niet alleen dat. We gaan ook daadwerkelijk aan de slag met een concreet doel van jou dat je daadwerkelijk gaat realiseren.

Wil jij het volgende gaan bereiken:

  • Wil jij de beste versie van jezelf zijn?
  • Bewust keuzes maken waarin jij trouw blijft aan jezelf?
  • Geen slachtoffer meer zijn van je situatie?

Vanuit deze ambities is de NLP Practitioner opleiding écht iets voor jou. Schrijf je snel in voor een gratis NLP introductietraining en ontdek het zelf!

nlp-practitioner-opleiding

Meer dan 15 jaar ervaring in NLP

InnerQi leidt al meer dan 15 jaar professionals op op het gebied van NLP.

nlp-practitioner-opleiding

Persoonlijke aanpak

Iedereen heeft een innerlijke kracht. Wij hanteren kleine groepen, zodat iedereen de ruimte voelt om zijn kracht te ontdekken.

nlp-practitioner-opleiding

Erkende opleidingen

CRKBO geaccrediteerd en aangesloten bij NVNLP.

Dit ga je ontdekken tijdens de NLP Practitioner opleiding

We nemen onze omgeving waar door middel van onze zintuigen: zien, horen, voelen, ruiken en proeven. Vanuit dat perspectief ervaren wij de wereld zoals we denken dat hij is. Via NLP word je hier bewust van en leren we je zintuiglijk scherper te worden. Je leert ook hoe je dit in de communicatie met anderen kunt inzetten.

Hoe creëer je nu werkelijk contact? Dat zit volgens NLP in het optimaal afstemmen op de ander middels verbale en non-verbale communicatievaardigheden. Elkaars wereldbeeld respecteren, een sfeer van harmonie en vertrouwen creëren. Als je een echte ‘klik’ met iemand hebt, zal er verbaal en non-verbaal veel overeenstemming zijn.

Taal is een belangrijk communicatiemiddel en door de beperkingen van taal kan er veel mis gaan. Woorden en zinnen zijn een abstracte uitdrukking van onze gevoelens en emoties. Veel in onze taal wordt weggelaten, gegeneraliseerd en vervormd. De NLP Practitioner opleiding leert je de juiste antwoorden te krijgen door de juiste vragen te stellen.

Bij alles wat we doen gebruiken we bewuste of onbewuste patronen. Tijdens de NLP Practitioner opleiding ontwikkel je handvatten om inzicht te krijgen in jouw patronen. Effecten van onbewuste patronen kunnen emoties zijn die je niet kunt plaatsen of reacties zijn die tegen je eigen gevoel in gaan. Je leert de oorzaken daarvan te begrijpen en je leert veranderingsprocedures waarmee je gewenste veranderingen teweeg kan brengen bij jezelf.

Ankeren is een NLP techniek waarmee we snel invloed kunnen uitoefenen op onze stemming door prettige stemmingen, zoals humor, motivatie, liefde en zelfvertrouwen op te roepen. In reclames wordt veelvuldig gebruik gemaakt van deze techniek. Denk maar aan: “Heerlijk, helder…” Grote kans dat je hier automatisch een biermerk invulde. Ankers ontstaan dus vaak spontaan, maar we kunnen ze ook doelbewust installeren om zo meer emotionele vrijheid te verkrijgen. Binnen de opleiding leer je diverse bestaande ankers herkennen. Tevens leer je hoe je krachtige ankers kan installeren bij jezelf en anderen om zo gedrag te beïnvloeden.

Hier leer je hoe we onze tijd ordenen, hoe tijd gecodeerd wordt in je hersenen, hoe je dit kunt veranderen en hoe je omgaat met gebeurtenissen uit het verleden en de toekomst.

Wil je eerst kennismaken met onze trainers? Volg dan een gratis NLP introductietraining. Meld je hier aan!
 

Praktische informatie over de NLP Practitioner opleiding

De NLP Practitioner opleiding is 20 dagen

Je gaat een jaar lang de diepte in, met twintig opleidingsdagen en opdrachten voor de tijd daartussen. Je krijgt meer inzichten, zelfreflectie en bewustwording.

Garantie op de NLP Practitioner

We willen dat de kennis die je vergaart ook echt onderdeel wordt van jezelf. Tijdens de opleiding maak je deze kennis echt eigen. Dat zorgt ervoor dat je aan het eind van het opleidingsjaar niet alleen het certificaat hebt, maar ook het zelfvertrouwen om NLP echt te gebruiken. Hier heb je de rest van je leven profijt van.

Opleidingskosten

De opleiding tot NLP Practitioner kost je € 2.750,-. Een investering in jezelf. Omdat wij een gecertificeerde opleiding zijn, betaalt de overheid mee aan jouw opleiding. Je kan de opleidingskosten dus gedeeltelijk terugkrijgen van de fiscus door ze op te nemen in de aangifte van je inkomstenbelasting. Lees hier (link werkt niet) meer over de teruggave. Daarnaast is jouw werkgever wellicht ook bereid om bij te dragen aan jouw ontwikkeling. 

Vroegboekkorting

Als jij je 3 maanden vooraf inschrijft voor de opleiding en na ontvangst van de factuur direct betaalt krijg je een korting van € 275,-. 

BONUS: Gratis sessie spiegelen met paarden

Als je je inschrijft voor de NLP Practitioner opleiding dan krijg je als bonus een gratis sessie spiegelen met paarden. Paarden voelen gedrag en non-verbale communicatie van nature feilloos aan en reageren hierop. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt om jou en je gedrag te spiegelen, waardoor je waardevolle inzichten kunt krijgen. Lees hier meer over spiegelen met paarden. 

Opleidingsagenda

NLP Practitioner DEVENTER Najaar 2021

Blok 1     23 en 24 november

Blok 2     14 en 15 december

Blok 3     18 en 19 januari 2022

Blok 4     15 en 16 februari

Blok 5     15 en 16 maart

Blok 6     12 en 13 april

Blok 7     10 en 11 mei

Blok 8     31 mei en 1 juni

Blok 9     28 en 29 juni

Blok 10   23 augustus praktijkexamen

          20 september certificering

NLP Practitioner GROU Voorjaar 2022

Blok 1     29 en 30 januari

Blok 2     19 en 20 februari 

Blok 3     12 en 13 maart

Blok 4     9 en 10 april

Blok 5     14 en 15 mei

Blok 6     11 en 12 juni

Blok 7     2 en 3 juli

Blok 8     27 en 28 augustus

Blok 9     24 en 25 september

Blok 10    22 oktober praktijkexamen
           19 november certificering

Wat zeggen anderen over InnerQi opleidingen

“Voor mij was de NLP Practitioner een enorm waardevolle opleiding om mij als coach te ontwikkelen naar een hoger (onbewust) niveau. Het heeft me handvatten gegeven om met meer zelfvertrouwen én kennis mensen te kunnen begeleiden.”

Marion Steinkamp 
Interim Business Consultant

“Ik heb vooral geleerd om beter naar mezelf te luisteren, om voor mezelf op te komen en mijn grenzen duidelijk aan te geven. Daarnaast heb ik veel gesprekstechnieken geleerd en dat maakt de communicatie in verschillende situaties nu een stuk effectiever”

Joke Groneveld
Coördinator planning

“Een heldere en kritische blik op mijn manier van handelen, waardoor ik stappen heb kunnen zetten om veranderingen door te voeren. ‘De excuusjes’ om dingen op een bepaalde manier te doen werden snel onderuit gehaald en samen werd er gekeken naar een oplossing.”

Lisette Cornelissen
Docent Engels

Vergelijkbaar aanbod opleidingen

NLP Master Practitioner

Master opleiding NLP

Je hebt tijdens de NLP Practitioner kennisgemaakt met NLP; je hebt ervaren hoe praktisch, leerzaam en gemakkelijk de theorie is toe te passen in het dagelijks leven. Tijdens de Master NLP gaan we aan de slag met Metaprogramma’s: de ‘filters’ van hoe jij kijkt naar de wereld en jouw ervaringen.
Lees meer → 

NLP Meesterschap in Communicatie

4-daagse training

Tijdens de Meesterschap in Communicatie leren onze trainers jou de NLP basistechnieken. Het is een eerste introductie op NLP, waarbij je concrete handvatten en modellen aangereikt krijgt. Hierna kun je:

Lees meer → 

NLP Paarden coaching opleiding

Opleiding tot NLP Paardencoach

Heb je zelf een paard of wil je gaan werken met paarden? Wil je van werken met paarden en mensen je beroep maken? Wil je anderen laten ervaren wat paarden je kunnen leren over je eigen gedrag en gevoel? Dan is de opleiding NLP Paarden coaching wellicht iets voor jou.

Lees meer → 

Vul je e-mailadres in en ontvang de 35 adviezen over conflicthantering in je mailbox!

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Lees hier onze privacy-verklaring.

Vul je e-mailadres in en ontvang 'Ben je lijder of leider' in je mailbox!

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Lees hier onze privacy-verklaring.