NLP Practitioner opleidingen

Werken aan je communicatieve vaardigheden met de opleidingen van InnerQi

Is een NLP opleiding voor jou dé volgende stap in je persoonlijke ontwikkeling? We vertellen je graag meer over onze NLP opleidingen. De leermethode is namelijk een traject waarin je werkt aan een betere verstandhouding met jezelf en anderen. Tijdens de opleidingen krijg je inzicht in bepaalde gedragspatronen die je door de jaren heen hebt ontwikkeld. Met een aantal vaardigheden en praktische oefeningen kun je jouw inbreng aanpassen. Het resultaat is een totaal andere verstandhouding met de mensen om je heen.

Over InnerQi

Anderen in hun kracht zetten, daar draait het om bij InnerQi. Wij vinden het onze grote taak op deze wereld om eraan bij te dragen dat iedereen de beste versie van zichzelf kan zijn. Dat komt in alles wat we doen terug: het is wat we cursisten meegeven, het kenmerkt hoe wij anderen behandelen, maar het typeert ook hoe wij in het team met elkaar omgaan. Alles doen wij met het doel om onze medemens in zijn kracht te zetten, iemands kwaliteiten naar boven te halen en te laten floreren én dromen uit te laten komen.

Met deze missie is InnerQi – wat letterlijk innerlijke kracht betekent – 15 jaar geleden opgericht. En nog steeds is het de kern van ons bestaan, nog steeds is het datgeen waar we het allemaal voor doen en waar ons hart sneller van gaat kloppen. Omdat wij erin geloven dat iedereen een innerlijke kracht heeft. Die willen wij aanboren, aanwakkeren, stimuleren en laten bloeien. Want als je doet waar je passie ligt en waar je plezier uithaalt, word je niet alleen een gelukkiger mens, maar inspireer je de mensen om je heen.

Lees meer

Meer dan 15 jaar ervaring in NLP

InnerQi leidt al meer dan 15 jaar professionals op op het gebied van NLP.

Persoonlijke aanpak

Iedereen heeft een innerlijke kracht. Wij hanteren kleine groepen, zodat iedereen de ruimte voelt om zijn kracht te ontdekken.

Erkende opleidingen

CRKBO geaccrediteerd en aangesloten bij NVNLP.

Onze NLP opleidingen

Start je met een NLP opleiding of training van InnerQi dan kan dat op twee manieren: je kunt deelnemen aan de vierdaagse NLP training Meesterschap in Communicatie of je kunt de volledige 20-daagse NLP Practitioner volgen. Wat je tijdens beide opleidingen leert en wat het verschil is, lees je hieronder.

Vierdaagse training Meesterschap in Communicatie

Tijdens de Meesterschap in Communicatie leren onze trainers jou de NLP basistechnieken. Het is een eerste introductie op NLP, waarbij je concrete handvatten en modellen aangereikt krijgt. Hierna kun je:

  • Beter gebruikmaken van je non-verbale communicatie zodat anderen je beter begrijpen;
  • De invloed van jouw gedachten op je eigen gesteldheid doorzien, waardoor je keuzevrijheid krijgt in je gevoelens en emoties;
  • Effectief ander gedrag inzetten, zodat je effectiever en met meer plezier je werk uitvoert;
  • Anticiperen op het gedrag van een ander persoon, waardoor er een betere verstandhouding ontstaat.

Lees meer

NLP Practitioner opleiding

Je kunt ook kiezen voor de volledige NLP opleiding. Deze opleiding is een vervolg op de vierdaagse Meesterschap in Communicatie en biedt meer verdieping op de technieken van NLP. Gedurende de opleiding krijg jij de touwtjes in handen. Je leert om afscheid te nemen van oude gedragspatronen. Met onze opleiding trek je een sprintje naar jouw doel. Jij weet hoe je lastige situaties goed kunt pareren en hoe jij je gedachten kunt sturen. Problemen worden voor jou juist uitdagingen die je vervolgens goed weet op te lossen. Met de NLP Practitioner:

  • Worden problemen voor jou een uitdaging;
  • Leer je jouw gedachten te sturen;
  • Handel je vanuit een ander perspectief;
  • Boost je jouw communicatie skills!

Lees meer

Startdata opleidingen

De data van onze NLP opleidingen en trainingen vind je in de agenda:

Bekijk de agenda

Voor wie is een NLP training of opleiding?

Een NLP opleiding is letterlijk voor iedereen geschikt! De opleiding – die zich richt op persoonlijk leiderschap – leert je om in je kracht te staan. Dit doe je door je de verschillende NLP technieken eigen te maken, waarbij communicatie een rode draad is. Communiceren doe je dag in dag uit en hierbij kunnen al snel misvattingen ontstaan over wat we non-verbaal en verbaal uitdrukken. Je kunt aan een betere verstandhouding werken als je erachter komt wat jouw gedrag aanstuurt. Met tools vanuit NLP kun je de situatie met de ander beter leren begrijpen. Je kunt NLP direct toepassen in dagelijkse situaties in je werk of privé-omgeving.

Laat ons je helpen om de juiste beslissing te maken, zodat jij de opleiding kan volgen die bij jou past. 

Wij horen onze deelnemers vaak verzuchten “dat had ik veel eerder moeten doen!” Al tijdens de kennismaking in de groep ontstaat de onderlinge herkenning. Je leert evenveel van het gedrag van de ander, als van de ‘fouten’ van jezelf. Daarom leer je zoveel en daarom blijft de theorie goed hangen. Hierna stap je nooit meer in die oude valkuil.

Je doorontwikkelen met NLP

“Met NLP ervaar je meer vrijheid en geluk.”
Hoe meer je loskomt van beperkende patronen in je denken, voelen en handelen, hoe meer vrije keuze je ontwikkelt en de regie over je eigen leven terugpakt.

“Met NLP geef je meer betekenis aan je leven.”
Met NLP ervaar je de vrijheid om zélf invulling en richting te geven aan je leven. Ervaar ook dit gevoel van vrijheid door je aan te melden voor een van onze NLP-opleidingen. Met de NLP Practitioner opleiding krijg je weer zicht op dat wat je écht belangrijk vindt in jouw leven. Samen ontleden we je eigen denkstructuur en leren we deze opnieuw te begrijpen, zodat je afscheid kunt nemen van hinderlijke denkpatronen. Met onze NLP opleiding kom je in contact met wie je diep van binnen bent, je ware identiteit. Je ontdekt wat je drijft zodat je weer meer richting en betekenis kunt geven aan je leven. NLP vertaalt zich in alle aspecten van het leven en de technieken helpen je om jezelf en jouw omgeving beter te leren begrijpen. Ben jij klaar voor de volgende stap in je persoonlijke ontwikkeling? Meld je dan aan voor de NLP Practitioner!

Wat zeggen anderen over InnerQi opleidingen

“Voor mij was de NLP Practitioner een enorm waardevolle opleiding om mij als coach te ontwikkelen naar een hoger (onbewust) niveau. Het heeft me handvatten gegeven om met meer zelfvertrouwen én kennis mensen te kunnen begeleiden.”

Marion Steinkamp 
Interim Business Consultant

“Ik heb vooral geleerd om beter naar mezelf te luisteren, om voor mezelf op te komen en mijn grenzen duidelijk aan te geven. Daarnaast heb ik veel gesprekstechnieken geleerd en dat maakt de communicatie in verschillende situaties nu een stuk effectiever”

Joke Groneveld
Coördinator planning

“Een heldere en kritische blik op mijn manier van handelen, waardoor ik stappen heb kunnen zetten om veranderingen door te voeren. ‘De excuusjes’ om dingen op een bepaalde manier te doen werden snel onderuit gehaald en samen werd er gekeken naar een oplossing.”

Lisette Cornelissen
Docent Engels

Gratis introductietraining over NLP

Herken jij het volgende:

 Begrijpen anderen vaak niet waar jij op doelt?
 Ben je regelmatig gefrustreerd?
 Voel jij je regelmatig geremd of geblokkeerd?
 Word je snel boos?
 Durf jij niet altijd je mening te geven of loop je dan rood aan?

En wil jij dat graag veranderen? Kom dan naar één van onze introductietrainingen NLP – in Grou of Deventer! Wij hanteren een persoonlijke aanpak en werken met kleine groepen, daarom kunnen we al je vragen beantwoorden. Doe je mee?

nlp-practitioner-opleiding score

Heb je vragen of wil je een Gratis NLP Experience?

Vul je e-mailadres in en ontvang de 35 adviezen over conflicthantering in je mailbox!

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Lees hier onze privacy-verklaring.

Wil jij een gratis proefles NLP volgen?

Scroll naar boven

Schrijf je in voor de mailinglijst en ontvang het gratis e-book