NLP Master Practitioner: tweede jaar in je NLP opleiding

Trainingen, coaching & opleidingen in persoonlijke ontwikkeling en samenwerken

NLP Master Practitioner

Toen je kennismaakte met NLP heb je ervaren hoe praktisch, leerzaam en gemakkelijk toepasbaar deze materie is. Zò praktisch, dat je er anderen ook mee wilde helpen. In dat geval is het volgen van de opleiding tot Master Practitioner de ideale manier. Je ontwikkelt jezelf, groeit in je eigen kracht en oefent tegelijk in technieken om anderen het optimale uit zichzelf te laten halen.  

Dit smaakt naar meer

In de NLP Master Practitioner, ga je nog dieper in op de details van kennis en vaardigheden en inzichten die je hebt opgedaan in de NLP Practitioner opleiding. Meesterschap in communicatie en gedragsverandering. In dit tweede jaar van de volledige NLP opleiding gaan we meer gedetailleerd in op de onbewuste processen en de dieptestructuren in communicatie. Je komt tot de werkelijke essentie van NLP en van jezelf. In die zin geeft het een enorme boost aan jouw zelfkennis. De verborgen drijfveren van je handelen. Welke normen/waarden en overtuigingen spelen daarbij onderliggend een rol? Op het NLP Master Practitioner niveau dragen we kennis aan op het vlak van waarden, normen, onbewuste aannamen en overtuigingen, identiteit en missie.

In het tweede jaar van de NLP opleiding staat de Bewustwording van jouw dieptestructuur centraal en leer je werken met de verschillende denkrichtingen van mensen en met overtuigingen, emoties, mediation, en strategieën.

Andere onderwerpen zijn: tijdsaspecten – effectief onderhandelen – werken met vooronderstellingen, verwachtingen en presentatievaardigheden. Een belangrijk onderdeel van de hele opleiding is het modelleringproces. Modelleren is een methode waarmee aan de hand van patronen en procedures voorbeeldgedrag van anderen in kaart brengt, met als doel dat gedrag of die vaardigheden bij jezelf of anderen te installeren. Ofwel, hoe leer ik wat de ander kan en hoe zorg ik ervoor dat deze kennis overdraagbaar wordt. Je brengt meesterschap van iemand anders in kaart. Het tweede jaar is een nog diepere bewustwording van communicatie. Het biedt structuren om effectieve veranderingen in je leven aan te brengen.

Het programma van de NLP Master Practitioner opleiding:

 • Metaprogramma’s: Het gaat over observeerbare filters, processen, referentiekaders, etc. die het mogelijk maken te begrijpen hoe je functioneert.
 • Criteria: het waardensysteem en de hiërarchie van normen en waarden. Wat streef je na en waar wil je van weg. (opvragen, herkennen, kalibreren, verhelderen, toepassen en wijzigen).
 • Overtuigingen: welke heb je, welke heb je nog nodig en welke niet meer?. Aan de orde komen onder andere kernovertuigingen en overtuigingssystemen (ontdekken, installeren, toepassen, verfijnen en veranderen).
 • Structuur van emoties: signaalfunctie, samenhang met criteria, overtuigingen en beheersing van emoties.
 • Tijdlijnen: ontdekken, gebruiken en veranderen. Met bijzonder interessante veranderingsprocedures die invloed hebben op je verleden, heden en toekomst.
 • Modellering: je brengt vaardigheden en capaciteiten in kaart van iemand waar je graag van wil leren met als doel die kwaliteiten van die ander bij jezelf te kunnen installeren.
 • Verdieping van de practitionerstof op diverse onderdelen zoals: taalpatronen, strategieën, logische niveaus en submodaliteiten.

Investering in energie

De NLP Master Practitioner is een investering in jezelf. Een investering in voldoening. Het geeft de kracht en de energie die je hebt gekregen uit de 20 dagen van de Practitioner een extra dimensie. De opbouw is vergelijkbaar. Eénentwintig dagen verspreid over een jaar. De laatste lesdag is een certificering. Aan het eind van de opleiding weet je alles van:

 • Verwachtingen
 • Vooronderstellingen
 • Effectief onderhandelen
 • En succesvol bemiddelen
 • Modelleren van succesvol gedrag

Bovendien kun je bovenstaande heel concreet toepassen om de resultaten te boeken die energie geven en zullen blijven geven.

Wil je verder dan ooit?
Ja, geen enkele twijfel!

Duur:  20 dagen verspreid over een jaar
Prijs: € 2.795,- (betaling in termijnen mogelijk) 
Inclusief studiemateriaal en opleidingsmap, (geen boeken nodig).
Inclusief koffie/thee en lunch.
Studiebelasting voor de gehele opleiding is 200 uur. Naast je trainingsdagen kost het je per week nog 3-4 uur aan zelfstudie.
Lesuren totaal: 130 uren 

Extra: met certificaat

Tip: laat de belasting meebetalen

 

NLP Master Practitioner GROU 2020-2021 op donderdag en vrijdag

Blok 1    17 en 18 september

Blok 2     8 en 9 oktober

Blok 3     10 en 11 december

Blok 4     8 en 9 april 2021

Blok 5     20 en 21 mei

Blok 6    24 en 25 juni

Blok 7     9 en 10 september

Blok 8     7 en 8 oktober

Blok 9     4 en 5 november

Blok 10   2 en 3 december Certificering

NLP Master Practitioner Deventer 2022

Blok 1    6 en 7 januari

Blok 2     3 en 4 februari

Blok 3     3 en 4 maart

Blok 4     31 maart en 1 april

Blok 5     28 en 29 april

Blok 6     9 en 10 juni

Blok 7    7 en 8 juli

Blok 8    1 en 2 september

Blok 9     29 en 30 september

Blok 10    27 en 28 oktober Certificering

Duur:  20 dagen verspreid over een jaar
Prijs: € 2.795,- (betaling in termijnen mogelijk) 
Inclusief studiemateriaal en opleidingsmap, (geen boeken nodig).
Inclusief koffie/thee en lunch.
Studiebelasting voor de gehele opleiding is 200 uur. Naast je trainingsdagen kost het je per week nog 3-4 uur aan zelfstudie.
Lesuren totaal: 130 uren 

Klachtenreglement

 

 

Schrijf een review over InnerQi
1
2
3
4
5
Versturen
     
Annuleren

Schrijf een review

InnerQi NLP opleidingen en trainingen voor persoonlijke en zakelijke groei.
Average rating:  
 0 reviews

Reviews

Schrijf een review over InnerQi
1
2
3
4
5
Versturen
     
Annuleren

Schrijf een review

InnerQi NLP opleidingen en trainingen voor persoonlijke en zakelijke groei.
Average rating:  
 0 reviews

Vul je e-mailadres in en ontvang de 35 adviezen over conflicthantering in je mailbox!

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Lees hier onze privacy-verklaring.

Vul je e-mailadres in en ontvang 'Ben je lijder of leider' in je mailbox!

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Lees hier onze privacy-verklaring.