jezelf presenteren, nlp practitioner, Michelle Rambonnet en Ferdinand Aukes
€ 2.750,- (betaling in termijnen mogelijk).20 dagen verspreid over het jaar
  • Inspirerende trainers
  • Gemiddelde waardering van 9,3 van deelnemers!
  • Erkend certificaat NVNLP.
  • Goede bereikbaarheid trainingslocaties

NLP Practitioner opleiding

Reikhalzend uitzien naar oplossingen voor je interpersoonlijke conflicten?

Begrijpt de ander niet waar jij op doelt? Raak je om deze reden gefrustreerd? Heb je het gevoel dat je vervolgens niet kunt zijn wie je wilt zijn en voel je je daardoor geremd of geblokkeerd? Heb je veel in je leven meegemaakt, waardoor je niet ten volle leeft? Wens je dat je deze belemmeringen van je af kunt schudden en zodoende bevrijd wordt en voluit verder kunt leven? De NLP Practitioner opleiding van InnerQi biedt uitkomst.

Ik schrijf me nu in!

Meer dan alleen je gedrag veranderen

Over het algemeen denken we dat we zijn zoals we zijn en we onszelf niet kunnen veranderen. Mogelijkerwijs denk je zelfs dat dit jouw lot is en dat je met deze bestemming zal moeten leren leven. Aangezien jij gelooft dat dit de waarheid van jouw leven is, zal er ook niets kunnen veranderen. Onbewust heb je zelf al de keuze gemaakt dat je slachtoffer bent van de situatie waarin jij verkeert. Je leest het goed: jij zelf hebt deze keuze gemaakt, niemand anders.

Echter kun je je ook realiseren dat ieder mens akelige dingen meemaakt in het leven vanaf het moment dat een ieder op de wereld wordt gezet, de één meer dan de ander, dat is waar. Niet voor niets zeggen ze wel eens ‘ieder huisje heeft zijn kruisje’. Het gaat er eigenlijk om hoe je met al die pijn, frustraties, onzekerheden en angsten omgaat. Hoe je over je verleden denkt, hoe je het met je meedraagt en op welke manier deze gedachtes nog steeds invloed op je ‘zijn’ hebben.

Doelen bereiken met NLP

Je doelen bereiken gaat niet vanzelf. Veelal laten we ons tegenhouden door allerlei obstakels, dagelijkse beslommeringen. Standvastigheid is een pijler om je doelen te bereiken. Maar hoe goed ken jij je eigen intrinsieke motivatie? Hoe duidelijk heb jij je doel geconcretiseerd? Wat levert het doel je uiteindelijk op? Je leert je wensen te concretiseren en krijgt daardoor grip op je dagelijkse leven. Het is de volgorde van interne en externe handelingen die we uitvoeren om een gewenst resultaat te verkrijgen. Vragen waar jij tijdens de NLP practitioner opleiding antwoord op krijgt. Maar niet alleen dat. We gaan ook daadwerkelijk aan de slag met een concreet doel van jou wat je daadwerkelijk gaat realiseren.

Wil je mee doen aan een GRATIS proefles? Schrijf je in!

Oplossing met de NLP Practitioner

Na vele jaren ervaring als coach heb ik verschillende mensen begeleid die uit diverse therapieën kwamen, maar helaas nog geen stap verder gekomen waren. Indien jij ook een punt wilt zetten achter al die therapie of je wilt deze geneesmethodes juist voorkomen, dan heb ik wellicht iets voor je. Er bestaat een oplossing indien jij niet meer wilt uitstellen, maar nu echt gaat nastreven voor jezelf te gaan en veranderingen in je eigen situatie wilt aanbrengen.  Met de intentie voor jezelf te kiezen, zodat er over een jaar een sterkere versie van jezelf is. Dat je vol zelfvertrouwen bewust de keuzes maakt die je wil maken, ongeacht wat anderen zeggen en dat je trouw bent aan jezelf. Vanuit deze ambitie is de NLP Practitioner opleiding wellicht iets voor jou. Eerst kennis met onze trainers maken en een proefles volgen?  Klik hier!

Opleiding NLP Practitioner

Gedurende deze opleiding krijg jij je persoonlijke touwtjes wezenlijk in jouw eigen handen. Nadien kun jij de keuzes maken die jij graag wilt. Je weet hoe je lastige situaties goed kunt pareren en hoe jij je gedachtes kunt sturen. Problemen worden voor jou juist uitdagingen die je vlot weet op te lossen. Moeilijke mensen bestaan derhalve niet meer aangezien jij flexibel kunt zijn en weet hoe je er tactisch mee om kunt gaan. Je brengt focus aan in je eigen leven waardoor je succesrijk wordt in dat waar jij graag succesvol in wilt zijn.

Ik schrijf me nu in!

Wat je ontdekt tijdens de NLP Practitioner opleiding:

Onze vijf zintuigen en hoe we ze gebruiken

We nemen waar door middel van onze zintuigen: zien, horen, voelen, ruiken en proeven. Vanuit dat perspectief ervaren wij de wereld zoals we denken dat hij is. Via NLP word je hier bewust van en leren we je zintuiglijk scherp te worden. Je leert ook hoe je dit in kunt zetten in de communicatie met anderen.

 Hoe je echt contact met iemand kan krijgen

Hoe creëer je nu werkelijk contact? Dat zit volgens NLP in het optimaal afstemmen op de ander middels verbale en non-verbale vaardigheden. Elkaars wereldbeeld respecteren, sfeer van harmonie en vertrouwen creëren. Als je een ‘klik’ met iemand hebt, zal er verbaal en non-verbaal veel overeenstemming zijn.

coach, contact maken, NLP practitioner, gesprek voeren, InnerQi

In de NLP Practitioner leer je op welke manier taal vóór je kan werken

Taal is een belangrijk communicatiemiddel en door de beperking van taal kan er veel mis gaan. Woorden en zinnen zijn een abstracte uitdrukking van onze gevoelens en emoties. Veel in onze taal wordt er weggelaten, gegeneraliseerd en vervormd. De NLP Practitioner opleiding leert je door de juiste vragen te stellen de juiste antwoorden te krijgen en gesprekken in taal te ordenen.

Leer je onbewuste processen beter kennen zodat je weet wat jouw gedrag aanstuurt

Bij alles wat we doen gebruiken we bewuste of onbewuste strategieën. Kennis en kunde hierover bieden dus vele handvatten om daar zicht op te krijgen. Effecten van onbewuste processen zijn emoties die je niet kunt plaatsen of reacties die tegen je eigen gevoel in gaan. De oorzaken daarvan begrijpen en de veranderingsprocedures die de NLP practitioner aanbiedt geven de gewenste verandering. Wil je mee doen aan een GRATIS proefles? Schrijf je in!

Hoe jij je eigen stemming razendsnel kan veranderen

Ankeren is een NLP techniek waarmee we razendsnel invloed kunnen uitoefenen op onze stemming door prettige stemmingen zoals humor, motivatie, liefde en zelfvertrouwen op te roepen. In reclames wordt veelvuldig gebruik gemaakt van deze techniek. Denk maar aan: “Heerlijk, helder…” Grote kans dat je hier automatisch een biermerk invulde. Ankers ontstaan dus vaak spontaan, maar we kunnen ze ook doelbewust installeren om zo meer emotionele vrijheid te verkrijgen. Binnen de opleiding leer je diverse bestaande ankers herkennen. Tevens leer je hoe je krachtige ankers kan installeren bij jezelf en anderen om zo gedrag te beïnvloeden.

Hoe je conflicten in jezelf leert op te lossen en hoe je anderen hier bij kunt helpen

Je leert hoe je kunt werken met delen in jezelf om interne conflicten op te lossen en congruentie en helderheid te krijgen. We hebben immers allemaal stemmetjes in ons hoofd. De ene stem zegt: wel doen en de andere zegt: niet doen. Ja en welke keuze maak je dan?

Hoe tijd ons denken beïnvloedt en hoe je dit doorbreekt

Hier leer je hoe we onze tijd ordenen, hoe tijd wordt gecodeerd in je hersenen en hoe je dit kunt veranderen en hoe je omgaat met gebeurtenissen uit het verleden en de toekomst. Eerst kennis met onze trainers maken en een proefles volgen?  Klik hier

NLP is een enorm krachtige methode om je persoonlijke ontwikkeling in een stroomversnelling te brengen. Maar als jij in je werk andere mensen aanstuurt of begeleidt, wil je die kennis vaak ook inzetten om een ander te versterken. Daar heb je extra technieken en kennis voor nodig, die je leert bij de opleiding tot NLP Practitioner. Wil je mee doen aan een GRATIS proefles? Schrijf je in!

De NLP Practitioner is twintig dagen per jaar

Met de NLP Practitioner opleiding investeer je in jezelf, ten behoeve van de ander. Je gaat een jaar lang de diepte in, met twintig opleidingsdagen en opdrachten voor de tijd daartussen. Je krijgt meer inzichten, zelfreflectie en bewustwording.

Had je dit nooit van jezelf verwacht?

NLP is niets zweverigs. Daar ben je al achter. Het levert je wel veel op. Privé en in je werk. Ook daar ben je al achter. Kijk eens terug naar hoe je was voordat je van NLP gehoord had. Of er mee bezig was geweest. Alleen een boek lezen over NLP, dat helpt niet. Echt kundig worden kan alleen met oefening en voldoende tijd om alle kennis en vaardigheden te laten bezinken voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Garantie op de NLP Practitioner

We willen dat de kennis die je vergaart ook echt onderdeel wordt van jezelf. Dat zorgt ervoor dat je aan het eind van het opleidingsjaar niet alleen het certificaat hebt, maar ook het zelfvertrouwen om NLP echt te gebruiken. Dat verdient zich dubbel en dwars terug.

Geld terug

De opleiding tot NLP Practitioner kost je € 2.750,-. Een investering in jezelf. Gelukkig betaalt de fiscus gedeeltelijk mee. Omdat wij een gecertificeerde opleiding zijn, betaalt de overheid mee aan jouw opleiding. En menig werkgever doet ook graag een duit in het zakje. Lees hier meer over de teruggave.

Wat levert de NLP Practitioner  je op?

Heb je al kennisgemaakt met NLP?  Dan weet je hoe krachtig en praktisch onze aanpak is. Van de NLP Practitioner kunnen we je vertellen dat die je nog veel meer inzicht oplevert. Confronterend soms, maar altijd met respect uitgedragen. We werken met passie en plezier om jou te laten groeien. Je zult er geen spijt van krijgen. Het enige waar je spijt van kunt krijgen, is dat je er niet eerder aan begonnen bent. Elke dag van je leven zul je profijt hebben van deze opleiding. Geloof je het niet? Lees de recensies op onze site of facebook pagina.

Je kunt ook een korte NLP training bij ons volgen, NLP meesterschap in communicatie. Dit zijn de eerste vier dagen van de NLP practitioner.

Wil je mee doen aan een GRATIS proefles?

Ik schrijf me nu in!

Locaties: Grou en Deventer
Data: zie  agenda

Grou: 28 & 29 juni, 6 & 7 september, 4 & 5 oktober, 25 oktober, 1 november en 22 november.

Deventer: 20 & 21 juni, 29 & 30 augustus, 26 & 27 september, 17 & 18 oktober, 14 & 15 november, 12 & 13 december, 16 & 17 januari, 7 & 14 februari en 6 maart

Prijs: € 2.750,- (betaling in termijnen mogelijk).
Opleiding: 20 dagen verspreid over een jaar.
Inclusief studiemateriaal, (geen boeken nodig).
Vooropleiding: MBO
Niveau van de opleiding: HBO niveau

Inclusief koffie/thee en lunch.
Zelfstudie voor de gehele opleiding is 100 uur. Naast je trainingsdagen kost het je ongeveer twee tot drie uur per week aan zelfstudie.

Extra: met erkend NLP Practitioner certificaat van de NVNLP na een schriftelijk examen en een praktijk examen.
De opleiding gaat van start nadat er minimaal 12 inschrijvingen zijn en maximaal 18 deelnemers.

Opleidingen die nu bezig zijn:
Te Deventer: volgende data:10 & 11 september

NLP trainer: Michelle Rambonnet

Te Grou: volgende data: 17 & 18 september  2019

NLP trainer: Ferdinand Aukes

Tip: laat de belasting meebetalen

Klachtenreglement

Schrijf een review over InnerQi
1
2
3
4
5
Versturen
     
Annuleren

Schrijf een review

NLP Practitioner
Gemiddelde score:  
 5 reviews
Ellen Zandink over NLP Practitioner
NLP Practitioner

De NLP Practitioner opleiding bij InnerQi was voor mij een inspirerende ontdekkingsreis vol waardevolle inzichten. Ik had me in eerste instantie ingeschreven voor de 4-daagse Meesterschap in communicatie, maar wat ik daar al aan mogelijkheden mocht ervaren smaakte onmiddellijk naar meer!
Met een groep enthousiaste mede-reizigers en onder de betrokken en bezielde reisleiding van Michèlle (en een paar dagen met Ferdinand) heb ik in dit jaar prachtige ervaringen en kennis opgedaan. Ik heb veel geleerd over mezelf, rust gevonden, meer in het moment zijn, meer zelfvertrouwen, ik voel nu de vrijheid om mezelf te zijn. 🙏
NLP bij InnerQi kan ik iedereen aanraden, het is een kado dat je aan jezelf geeft waar je je hele leven wat aan hebt!

Elisabeth Cagri over NLP Practitioner
NLP practitioner

Als je inzicht wil krijgen in je eigen gedrag, gevoelens en gedachtes, en dat van anderen, is dit de training om te volgen! Ik heb veel geleerd over mezelf, vooral dat er altijd een keuze is.
Ik ben al lang op zoek naar rust en besefte mij door NLP dat rust pas ruimte krijgt, als ik dat toe laat. Dat betekent durven veranderen. Aan de slag gaan met de onrust in mijn lijf en leren lostlaten!
Ik heb het vertrouwen in mezelf weer terug gevonden, nieuwe communicatie geleerd en leuke mensen ontmoet! Dankjewel Michelle voor al je kennis, warme persoonlijkheid en vertrouwen!

Sonja Postma over NLP Practitioner
NLP practitioner

Bij twijfel vooral doen!!
Deze training heeft mij zo veel meer gebracht dan ik van te voren had bedacht. Voor mij is het extra bewustwording wat uiteindelijk ook tot concrete stappen heeft geleid.
Ga het maar ervaren!

Selma Vos over NLP Practitioner

Met ontzettend veel motivatie in november gestart aan de opleiding. Ik had al eens geproefd aan de theorieën en een aantal oefeningen in NLP, Na een proefles was ik om; dit heb ik nodig.
Ferdinand vertelde; de opleiding werkt transformationeel, je gaat het beleven, het kost tijd maar let maar op! Ik sta open voor verandering, maar mijn kritische stemmetje zei; eerst maar eens zien en dan geloven.
Na ieder blok van 2 lesdagen ervaar ik zoveel meer inzicht en met name keuze vrijheid. Ik kan steeds beter kiezen tussen hoe ik me wil voelen en uiten. Voor mij is het alsof de puzzelstukjes op zijn plaats vallen. De opbouw van de opleiding is goed te volgen en te doen naast een full time baan.
De trainers Michelle en Ferdinand zijn ontzettend inspirerend en kundig. Ik verbaas me over het effect en ben ontzettend blij met de veranderingen die de praktijkoefeningen ze met zich mee brengen. Als NLP-groep zijn wij ontzettend open en eerlijk naar elkaar, het voelt alsof we elkaar al jaren kennen. Innerqi zorgt dat de omgeving veilig is, dit zorgt ervoor dat we ook zo'n hecht team zijn met elkaar.
Ik ben ontzettend blij met mijn keuze voor deze opleiding bij Innerqi. En vind het jammer dat het einde al bijna in zicht is.
Wieweet; tot de Master opleiding!

Lidy Groot-Benning over NLP Practitioner
NLP practitioner

Innerqi helpt mensen het beste uit zichzelf te halen.....een slogan van Innerqi. Voor mij is dit ook echt zo.
Dat ik deze NLP practitioner opleiding heb gedaan is voor mij persoonlijk een groot geschenk.
In jan.2017 heb ik deze afgerond.
Ik heb veel geleerd over mijzelf en over een ander.
Hoe gedraag ik mij t.o.v. de ander en hoe reageert iemand op mij....
Het was af en toe confronterend.....een spiegel voor gehouden krijgen is soms pijnlijk en verhelderend tegelijkertijd.
Ik leg de lat nogal hoog voor mijzelf......goed was niet goed genoeg.
Nu kan ik beter relativeren en denken en voelen over iets waar ik niet tevreden over ben......:'Wat heeft het mij wél opgeleverd?'
En dat voelt als een verrijking, een soort berusting. Natuurlijk is dit een proces en kom ik mijzelf daar echt nog wel in tegen, wat mij helpt is dat ik mij bewust ben hoe ik er anders mee om kan gaan.
Ik focus op wat ik kan en waar ik in wil groeien.
Dat ik zelf invloed heb over mijn eigen leven en keuzes maak in wat ik wil.
Een belangrijke basisaanname voor mij in de NLP is dat achter elk gedrag een positieve intentie ligt. Hoe negatief of destructief een gedrag ook kan zijn.
En dat er altijd een andere keuze is, nog zo'n basisaanname. Zelfs wanneer iemand geen opties ziet, hoort of voelt, zijn ze er.
Door terug te denken en te voelen naar een situatie waarin ik mij krachtig voelde, helpt mij in momenten waarin ik mij toch weer even onzeker voel.
Ben mij ervan bewust wat ik uitstraal met mijn lichaamstaal.
Door te luisteren met al mijn zintuigen en vragen stel over wat lichaamstaal mij vertelt bij de ander is van grote waarde geworden voor mij in contact met mensen. Woorden alleen zeggen immers niet alles.
De opleiding is mooi opgebouwd. Je gaat van module naar module en gedurende de opleiding valt er steeds meer op de plek.
Deze opleiding heeft mij rust en meer ontspanning gebracht.
Mijn zelfvertrouwen is gegroeid.
Ben meer van mijzelf gaan houden.

Met dank aan Ferdinand Aukes en Michelle Rambonnet.
2 fantastische trainers!