Ontdek de Kracht van NLP: De Ultieme NLP Experience!

Google beoordeling

5

5/5
Inschrijven gratis informatieavond NLP Experience (op locatie: Grou)

NLP Practitioner opleiding

Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

InnerQi - NLP opleidingen
Average rating:  
 18 reviews
 by Harriet
NLP

Ik heb bij InnerQi de opleiding NLP practitioner afgerond.
Het heeft me heel veel inzicht gegeven in alles wat met gedrag en communicatie te maken heeft, enorm veel geleerd en alles wat ik op de eerste dag van de opleiding als doel had opgeschreven is als vanzelf ontwikkeld. Ik ben enorm tevreden en dankbaar en ik zou het iedereen aanraden!
Zeer bekwame trainers die je alle aandacht geven die je nodig hebt, leuke sfeer en elke keer weer een lekkere lunch 🙂

 by Richard
Leerzame en fijne training

Om mezelf te ontwikkelen en beter te leren communiceren ben ik deze cursus gaan doen. Ferdinand is een zeer bekwame trainer, met veel aandacht voor de individu. Ook de andere trainers zijn een waardevolle toevoeging tijdens de training.

Aanrader om bij Innerqi deze traing te volgen.

Dank je wel Richard

 by luca Tempel

Ik ben Luca Tempel, vorige periode heb ik meegedaan aan deNLP Practitioner bij InnerQi. Ik zou het iedereen aanraden. Waarom bij InnerQi?
>Gezellig
> Koninklijke lunch
>Ferdinand staat open voor vragen, indien nodig helpt hij ook met dingen buiten nlp om.
> mooi verspreid , hiermee bedoel ik ruimte genoeg om te oefenen.
>Ferdinand vindt altijd een oplossing , indien je verhinderd bent om wat voor reden dan ook.
>In de opleiding zijn er ook twee assistenten, dat bied de mogelijkheid tot extra aandacht.
>Kortom wil je een opleiding op kwaliteit moet je bij Ferdinand zijn. Je krijg niet zomaar een certificaat, je moet er wel wat voor doen, je word daarbij geholpen door het hele team. En zo'n koninklijke lunch maakt het helemaal compleet, niet te benoemen de gift die je tussen door krijgt, kwaliteit en aandacht.

 by Ingrid

Nlp heeft mij veel gebracht wat mij erg goed heeft gedaan. Veel inzicht in communiceren. Bewust maar ook onbewust. Meer dan ik zo een, twee, drie kan bedenken. Ik ben heel blij dat ik gekozen heb voor deze opleiding. Hij is het geld zeker waard vind ik. Een aanrader.

 by Joke Faber
Nlp paarden coaching en Nlp practitioner

Wat hebben de opleidingen NLP paardencoaching en NLP Practitioner mij opgeleverd? Veel inzicht in mijzelf en de belevingswereld ( Model van de wereld ) van anderen. De kracht van communicatie ( verbaal- en non verbaal), hoe gebruik je dat ? Deze opleiding is een aanrader voor iedereen die een ontwikkeling op persoonlijk - en professioneel vlak wil ondergaan.  Jong geleerd , oud gedaan is mijn motto. De locatie is goed bereikbaar, geweldige opleiders, en de inwendige mens wordt goed verzorgd .

 by Hellen
Deep dive? Doen!

Op zoek naar een deep dive in je persoonlijke ontwikkeling? Eerlijk gezegd zou ik inmiddels meteen zeggen dat NLP je daarvoor echt goede handvatten biedt. Werkende in het onderwijs en tevens als coach van een groep pubers heb ik steun ondervonden door de nieuwe communicatie technieken die diepe processen inzichtelijk gemaakt hebben. Ook op privé gebied kan ik het geleerde goed in praktijk brengen, heel waardevol. Doordat er veelal dagelijkse voorbeelden worden gekoppeld aan soms best ingewikkelde materie, laat InnerQi zien dat deze opleiding geschikt is voor iedereen die zich verder wil ontwikkelen op het gebied van communicatie. Doordat de lesdagen voor de helft theorie en de andere helft bestaan uit het gezamenlijk oefenen om de stof te integreren, vliegt de tijd voorbij. Ferdinand is een enthousiaste vrolijke trainer met een grote berg aan kennis wat hij door zijn ervaring heel begrijpelijk kan overbrengen. Onze groep bestond uit diverse leuke mensen waar we onderling ook fijn mee hebben geoefend. Het examen bestaat uit een theorie en praktijk gedeelte wat voor een goede integratie van de leerstof zorgt. Er wordt dan wel van je verwacht dat je de leerstof goed bijhoudt natuurlijk. De lunches zijn trouwens uitermate goed verzorgd tijdens de lesblokken, verse broodjes, rauwkost, kaasjes, zalm en diverse soorten ander beleg. Ons opleidingsjaar hebben we na de certificering als groep gezellig afgesloten met een etentje in Grou. Ik kijk met een voldaan gevoel terug op onze gezamenlijke reis door NLP land en voel me ontzettend dankbaar voor ieders openheid in onze veilige groep.

Hartelijk dank voor je review Hellen. En wat een prachtige woorden. Veel succes in het toepassen van NLP.

 by Martijn

Het was een intensief maar heel erg fijn jaar! In een prettige, veilige en bijzonder respectvolle omgeving heb ik stap voor stap NLP technieken eigen gemaakt. Ferdinand is echt een voorbeeld en onder zijn leiding ontstaat er een aangename mix van theorie en praktijk, beide ongeveer in gelijke mate aanwezig. Zowel privé als op mijn werk kan ik de opgedane kennis vaak gebruiken. Had ik dit maar 20 jaar eerder gedaan…

Dank je wel Martijn voor de mooie woorden.

 by Renske
Review NLP Practitioner

Wat een verrijking van mijn leven is NLP. Ik ervaar innerlijke rust, meer zelfinzicht en een diepere connectie naar mijn medemens toe. Ik kan het een ieder aanraden, NLP geeft je kracht en maakt je blij.

Dank voor je review Renske. Super fijn.

 by Jolanda
Practitioner

Heb eerst mijn paardencoach opleiding gedaan. Geweldig vond ik dit.
Daarna de nlp practitioner gedaan. Heel veel inzichten gekregen en een mooie groei doorgemaakt. Je kan wel zeggen een reis door mijzelf het heeft mij heel veel opgeleverd, zoals innerlijke rust en beter communiceren.
Ik ben heel blij dat ik deze stap heb gezet en met een mooi resultaat heb afgerond.

Dank je wel Jolanda voor je review. En fijn dat het veel voor je betekent.

 by Dagmar
Aandacht voor de ander, met meer liefde voor mezelf

NLP-practitioner is een opleiding die mijn leven afgelopen jaar heeft veranderd. Ik leerde anders te communiceren, met meer oog voor de andere partij, zonder mezelf daarbij te verliezen. Ik ben een stuk milder naar mezelf en anderen. Michelle en Ferdinand weten (ieder op hun eigen manier) binnen een groep voor elkaar onbekende mensen snel een vertrouwelijke en veilige omgeving neer te zetten.

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»
 

Heb je vragen of wil je een Gratis NLP Experience?

Scroll naar boven

Schrijf je in voor de mailinglijst en ontvang het gratis e-book