Samen Sterker: De Kracht van Samenwerken in een Competitieve Wereld

In de competitieve wereld van vandaag is samenwerking het geheime wapen voor succes geworden. Bedrijven realiseren zich de kracht van samenwerking om gemeenschappelijke doelen te bereiken en uitdagingen te overwinnen. Van partnerschappen tussen bedrijven in dezelfde branche tot branche overschrijdende allianties, samenwerking blijkt een game-changer te zijn.

Samen sterker: The Power of Collaboration in a Competitive World onderzoekt hoe samenwerking innovatie kan stimuleren, efficiëntie kan verhogen en groei kan bevorderen. Door gebruik te maken van de sterke punten en middelen van meerdere spelers kunnen organisaties hun bereik vergroten, nieuwe marktsegmenten aanboren en een concurrentievoordeel behalen.

Het omarmen van een samenwerkingsmentaliteit is niet langer optioneel; het is essentieel om te overleven in het huidige dynamische zakelijke landschap. Ga met ons mee en ontdek de kracht van samenwerking en hoe samenwerking uw organisatie naar nieuwe hoogten kan stuwen.

 

Waarom jouw team bij ons in korte tijd leert om een expert te worden in samenwerken.

 
 • Blokkeer je tijdens gesprekken om dat te zeggen wat je werkelijk wilt zeggen?
 • Kleur je snel rood en val je stil?
 • Zou je vragen willen stellen maar weet je niet welke de juiste zijn?
 • Heb je het gevoel dat je iedere keer de verliezer in het gesprek bent?
 • Word je boos of merk je dat je gesprekspartner boos wordt?
 • Zijn er iedere keer conflicten op het werk waardoor jij niet meer goed presteert?

Wat kun je verwachten met jouw team:

 • Bewustwording van eigen gedrag
 • De aannames die je beperken
 • Een open mind voor een ander perspectief
 • Tools om effectief met elkaar om te gaan
 • Denken in kansen en mogelijkheden
 • Weer plezier in het samenwerken

Bij InnerQi hebben we verschillende teamtrainingen om te leren samenwerken

NLP in bedrijf voor een sterk team.

 • In deze training maak je kennis met de kracht van NLP binnen je bedrijf. Hier kun je onder andere; leren sturen, grenzen aangeven, bewust worden van non-verbale communicatie. Deze training is de basis om goed te kunnen samenwerken.

Training conflicthantering en feedback.

 • Het is niet meer dan logisch dat je er tegenop ziet om je te focussen op je zwakste punt. Daarom bieden wij je alles in slechts twee dagen. Om te voelen wat het voor je kan doen. Zo’n NLP training conflicthantering laat je inzoomen op je lichaamstaal, je gedrag, kracht en talenten. We geven je handvatten en technieken om direct toe te passen.
 • Teambuilding en teamontwikkeling. Teamontwikkeling is voor ieder team van essentieel belang. Samenwerken in een team gaat soms vanzelf, soms niet. Dus zoek je een oplossing. Die komt nergens zo snel in zicht als bij een sessie teambuilding met paarden. Want een paard is de meest eerlijke en de meeste objectieve spiegel die er bestaat. Paarden doen niet anders dan samenwerken, daar is het paard kuddedier voor.
 • Persoonlijk leiderschap. Hoe zorg je dat je boodschap overkomt zoals je die bedoeld had? Persoonlijk Leiderschap is de essentie om beter te worden begrepen. Leiding geven is lastig genoeg. Ook al doe je het dagelijks en heb je ervaring in diverse bedrijven en met alle soorten mensen.
 • Samenwerken met je klant. Verkoop is niet alleen snel iets verkopen maar weten welke behoefte hij of zij heeft en daar goed op in kunnen spelen. Op dit gebied bieden we graag maatwerk aan. vul hieronder je gegevens in en we bellen je terug.

 

Training samenwerken op maat

De teamtrainingen maken wij graag op maat voor jullie. Afhankelijk van het aantal personen, de entourage en het budget. Een dag teambuilding kan bijvoorbeeld heel goed worden aangevuld met ontspannende activiteiten, een dag extra training zonder paarden, of over een ander onderwerp.

Het gaat niet om het middel. Het gaat om het resultaat.

Vul hier jouw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

 

In de competitieve wereld van vandaag heeft samenwerking zich bewezen als het geheime wapen voor succes. Bedrijven begrijpen steeds meer dat samenwerking essentieel is om gemeenschappelijke doelen te bereiken en uitdagingen te overwinnen. Van partnerschappen binnen dezelfde branche tot grensoverschrijdende allianties, samenwerking blijkt een game-changer te zijn.

De Kracht van Samenwerken 

Samen sterker: The Power of Collaboration in a Competitive World verkent hoe samenwerking innovatie kan stimuleren, efficiëntie kan verhogen en groei kan bevorderen. Door gebruik te maken van de sterke punten en middelen van meerdere spelers kunnen organisaties hun bereik vergroten, nieuwe marktsegmenten aanboren en een concurrentievoordeel behalen.

De Essentie van Samenwerken

Het omarmen van een samenwerkingsmentaliteit is niet langer optioneel; het is essentieel om te overleven in het huidige dynamische zakelijke landschap.

Training voor Succesvol Samenwerken

Ervaar je wrijvingen en irritaties tussen medewerkers of in je team? Lijkt samenwerken moeizaam te verlopen? Werken afdelingen als geïsoleerde eilandjes binnen je organisatie? Bij InnerQi begrijpen we deze uitdagingen en bieden we trainingen om je team te helpen groeien in communicatie. Onze programma’s zijn ontworpen om de wrijving en irritaties te verminderen, waardoor je bedrijf als geheel effectiever kan samenwerken.

Voordelen van Onze Trainingen

Wat kun je verwachten van onze trainingen:

 • Bewustwording van eigen gedrag: We helpen je bewust te worden van hoe je reageert in communicatiesituaties.
 • Het aanpakken van aannames: We leren je aannames te identificeren en te doorbreken, waardoor misverstanden worden verminderd.
 • Een open mind voor een ander perspectief: Het ontwikkelen van de vaardigheid om verschillende perspectieven te omarmen.
 • Tools voor effectieve communicatie: We bieden praktische tools en technieken om communicatie te verbeteren.
 • Denken in kansen en mogelijkheden: We stimuleren een mindset die zich richt op groeikansen en positieve samenwerking.
 • Herstel van plezier in samenwerken: Onze trainingen zullen het plezier in samenwerken herstellen.

Diverse Teamtrainingen

Bij InnerQi bieden we verschillende teamtrainingen om te leren samenwerken, waaronder:

 • NLP in Bedrijf voor een Sterk Team: Onze NLP-training helpt je team de kracht van Neuro-Linguïstisch Programmeren te begrijpen, waardoor communicatie en samenwerking worden verbeterd.
 • Training Conflicthantering en Feedback: Leer conflicten op een constructieve manier aan te pakken en effectieve feedback te geven en ontvangen.
 • Teambuilding en Teamontwikkeling: Ervaar de kracht van teambuilding met paarden, de eerlijkste spiegels die samenwerking belichamen.
 • Persoonlijk Leiderschap: Ontwikkel leiderschapsvaardigheden om effectiever te communiceren en begrepen te worden.
 • Samenwerken met je Klant: Begrijp de behoeften van je klanten en pas je communicatie aan om aan die behoeften te voldoen.

Training op Maat

We begrijpen dat elk team uniek is. Daarom bieden we trainingen op maat, aangepast aan de behoeften en doelstellingen van je organisatie. Of je nu op zoek bent naar een dag teambuilding, extra training zonder paarden of iets anders, we streven naar resultaten.

Resultaatgericht

Bij InnerQi geloven we dat het niet alleen gaat om de training, maar om het resultaat. Vul je gegevens in, en we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om samen te werken aan het succes van je team.

 

Heb je vragen of wil je een Gratis NLP Experience?

Vul je e-mailadres in en ontvang de 35 adviezen over conflicthantering in je mailbox!

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Lees hier onze privacy-verklaring.

Wil jij een gratis proefles NLP volgen?

Scroll naar boven

Schrijf je in voor de mailinglijst en ontvang het gratis e-book