Aangeboden: gratis coach

“Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg”. Je kent die spreuk vast wel. Het gaat over patronen, en vooral het vastzitten daarin. Voor veel mensen is het heel herkenbaar om in een bepaald patroon te zitten.

Ik doe het zelf ook

Ik betrapte mezelf er onlangs nog op, tijdens het uitlaten van de hond. Wij liepen altijd maar hetzelfde rondje. Maar waarom? Om iets te veranderen, hoefde ik niet eens een ander rondje te lopen. Ik hoefde het rondje alleen maar andersom te lopen. Ineens zag ik alles van de andere kant. En ja, het voelde bijna nieuw.

Dus, doe het eens anders. Dat hoeft heus niet meteen groots en meeslepend. Trek er op uit. Ga naar buiten en wandel de natuur in. Lopen zet je in beweging, letterlijk en figuurlijk. Want echt, het kan jou net dat ene zetje geven om tot een inzicht te komen. Om anders te gaan handelen.

Wil je een gratis coach?

Gebruik de natuur.

Kom je op een splitsing?

Dat betekent dat je moet kiezen. Welke weg zou je het liefst bewandelen? Op welk vlak in jouw leven is het tijd voor een keuze? Wat zou je doen als jouw wegen net zo scherp uit elkaar zouden gaan?

Loop je in het bos?

Kijk naar de bladeren. Groeien ze? Of vallen ze juist? De boom laat haar bladeren los om zich voor te bereiden op een volgend seizoen. Misschien moet jij ook iets loslaten om verder te kunnen?

Loop je lekker?

Heb je eigenlijk nog wel in de gaten waar je precies loopt? Heb je wildroosters gepasseerd, heb je hekken en slagbomen omzeild of heb je misschien water overbrugd?
Vergelijk ze eens met je eigen leven. Welke weerstand houdt jou tegen? Kijk ook eens achterom. Welke drempels heb je al overwonnen zonder dat je er bewust mee bezig was?

Niet voor niets gebruiken wij de natuur als partner in de wandelcoaching.
In de natuur ontstaat er ruimte om rust om na te denken. Het is niet erg als er een stilte valt. Je kunt beter bij je gevoelen en je komt sneller tot inzicht en antwoorden.

Probeer het zelf maar eens. Ik lees graag in je reactie hieronder wat je hoopt te ontdekken, of wat het probleem is dat jij in beweging wilt zetten. 

Auteur

Ferdinand Aukes

Deel dit artikel

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde blogs

weerbaarheid

5 essentiële stappen om je weerbaarheid te vergroten

Jouw weerbaarheid versterken? Veerkracht betekent niet dat je een doetje bent, maar dat je op een gezonde manier voor jezelf opkomt en je eigen behoeften begrijpt. Het gaat erom dat je het vertrouwen hebt om je duidelijk uit te drukken en ervoor te zorgen dat je rechten worden gerespecteerd. Stressfactoren In onze huidige wereld is

Lees verder »
welke NLP opleiding kiezen

Welke NLP opleiding kiezen?

Welke NLP-opleiding kiezen, drie eenvoudige stappen Welke nlp opleiding kiezen Ferdinand? Wordt mij vaak gevraagd. Dan stel ik graag een wedervraag; Wat wil je leren en waarvoor wil je het gebruiken? Stap 1: waarvoor wil je het gebruiken? : Voor werk om makkelijker een gesprek aan te gaan en beter aan te sluiten bij de

Lees verder »
ben jij een controlfreak, beheerst anderen, in control willen zijn.

Ben jij een controlfreak? 7 tips om los te laten

Ben jij een controlfreak?  7 tips om los te laten. Als je een controlfreak bent kan het best zo zijn dat je regelmatig op je teentjes loopt. En de grens van je kunnen is bereikt. Althans dat denk je. Een control freak zorgt er namelijk voor dat alles geregeld is en aan alles is gedacht.

Lees verder »

Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul je e-mailadres in en ontvang '7 tips voor krachtig leiderschap' in je mailbox!

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Lees hier onze privacy-verklaring.

Vul je e-mailadres in en ontvang de 35 adviezen over conflicthantering in je mailbox!

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Lees hier onze privacy-verklaring.

Scroll naar top

Schrijf je in voor de mailinglijst en ontvang het gratis e-book