Hoe zorg ik ervoor dat mensen me zien staan?

Hoe zorg ik er voor dat mensen me zien staan?

Voel je te weinig erkenning in je werk door je leidinggevende, je collega’s of medewerkers? Een voortdurende behoefte om door ‘je baas’ of collega’s ‘gezien’ te worden kan er juist voor zorgen dat het tegendeel gebeurt! Er is een krachtige manier om dit patroon te doorbreken, ontwikkelt op basis van hoe de meest succesvolle managers dit (vaak onbewust) doen! Ingesleten patronen zijn veranderbaar door inzicht en training. De ervaren trainers van InnerQi helpen jou daarbij op basis van de NLP-filosofie. Wil je hier meer over weten? Klik dan op onderstaande link.

Herken je eigen beperkende gedragscirkel

Erkenning krijgen voor wie je bent en wat je vindt is een basisbehoefte van ieder mens. Zowel bij professionele- als privérelaties. Erkenning creëert een noodzakelijk gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen. Een proces dat al begint in de vroegste jeugd. Er zijn heel veel mensen bij wie, op wat voor manier dan ook, dat proces in meer of mindere mate is verstoord. Daardoor worden ze gehinderd in het optimaal functioneren. Vervolgens ontwikkelen ze, zonder dat ze het zelf weten, een patroon, waarbij ze zelf op zoek gaan naar erkenning en bevestiging. Dit werkt bijna altijd contraproductief! De omgeving reageert, vaak onbewust, afhoudend of geïrriteerd op dat gedrag. En als je wel gezien wordt, ervaar je het niet als zodanig en creëer je je eigen vicieuze gedragscirkel.

We leren je geen trucjes!

InnerQi werkt vanuit

een authentieke benadering

InnerQi gelooft in de kracht van persoonlijke ontwikkeling

Het goede nieuws is, dat je dit patroon zelf op een krachtige en effectieve manier kunt doorbreken! De trainers van InnerQi helpen je daarbij met behulp van de filosofie en methoden van NLP. Het is een traject van persoonlijke ontwikkeling: je leert je persoonlijke drijfveren beter kennen; je leert hoe je er op een effectieve manier achter te komen wat voor je gesprekspartner belangrijk is; je leert hoe je op je gesprekspartner af kunt stemmen en doelgericht kunt sturen zonder dat de ander zich daar onprettig bij voelt. En vooral ook, hoe je dat doet vanuit je persoonlijke basis. Dus geen trucjes, maar vanuit een authentieke benadering.

Kennis maken?

Wil je met ons kennismaken om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen? Meld je aan voor onze InnerQi NLP Experience of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek.

Lees hier hoe InnerQi het leven van  Ron heeft verandert

Ron volgde de NLP Practitioner en is coördinator binnen een technisch bedrijf. Op een bepaald moment kwam Ron bij en vroeg; Ferdinand ik heb wat problemen met een aantal collega’s. Tijdens ons overleg maken we afspraken over planning en de te volgen strategie. Echter, kom ik geregeld achter dat ze zich hier niet aan houden. Het lijkt wel of ze me niet serieus nemen. Blijkbaar ben ik onzichtbaar voor hun en zodra we uit elkaar zijn trekken ze hun eigen plan. Wat grote risico’s met zich mee brengt voor het project.

Ik vroeg Ron of hij zijn gevoelens al eens met hun had gedeeld? Nee zei Ron dan lachen ze me vast uit.

Ik combinatie met de aangeleerde gesprekstechnieken is Ron het gesprek met ze aangegaan. 

Bij de volgende trainingsdagen benoemde Ron wat hij aan technieken had toegepast en hoe het gesprek was verlopen. Vol trots liet hij ontvallen dat ze sindsdien hem serieus nemen en hem ook benaderen als ze even niet weten hoe ze iets op moeten lossen.

Wil jij net als Ron ook je zichtbaarder en serieus genomen worden? 

Meld je dan nu aan voor de NLP Experience en ontdek wat het voor jou kan betekenen.

 

Deel dit artikel

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde blogs

Situationeel leiderschap

Leidinggeven met precisie: Ontdek de geheimen van situationeel leiderschap en verbeter de teamprestaties”. Wil jij je leiderschapsvaardigheden naar een hoger niveau tillen? Wil je de teamprestaties verbeteren en meer succes boeken? Zoek dan niet verder! In dit dynamische en inzichtelijke artikel duiken we in de wereld van situationeel leiderschap en onthullen we de geheimen van

Lees verder »

Artikel INZICHT – Paarden inzetten in gedragsverandering en communicatie

Artikel INZICHT: Paarden inzetten in gedragsverandering en communicatie Al (er)kennen en gebruiken we de kracht van non-verbale communicatie binnen NLP, voor trainer Ferdinand Aukes mogen we daar nog veel meer aandacht aan geven. In combinatie met paardencoaching bijvoorbeeld. Het grote voordeel? Het maakt lichaamstaal en het onbewuste heel snel helder….  Lees de rest van dit

Lees verder »

Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul je e-mailadres in en ontvang de 35 adviezen over conflicthantering in je mailbox!

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Lees hier onze privacy-verklaring.

Wil jij een gratis proefles NLP volgen?

Scroll naar boven

Schrijf je in voor de mailinglijst en ontvang het gratis e-book