Hoe zorg ik ervoor dat mensen me zien staan?

Hoe zorg ik er voor dat mensen me zien staan?

Voel je te weinig erkenning in je werk door je leidinggevende, je collega’s of medewerkers? Een voortdurende behoefte om door ‘je baas’ of collega’s ‘gezien’ te worden kan er juist voor zorgen dat het tegendeel gebeurt! Er is een krachtige manier om dit patroon te doorbreken, ontwikkelt op basis van hoe de meest succesvolle managers dit (vaak onbewust) doen! Ingesleten patronen zijn veranderbaar door inzicht en training. De ervaren trainers van InnerQi helpen jou daarbij op basis van de NLP-filosofie. Wil je hier meer over weten? Klik dan op onderstaande link.

 

Herken je eigen beperkende gedragscirkel

Erkenning krijgen voor wie je bent en wat je vindt is een basisbehoefte van ieder mens. Zowel bij professionele- als privérelaties. Erkenning creëert een noodzakelijk gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen. Een proces dat al begint in de vroegste jeugd. Er zijn heel veel mensen bij wie, op wat voor manier dan ook, dat proces in meer of mindere mate is verstoord. Daardoor worden ze gehinderd in het optimaal functioneren. Vervolgens ontwikkelen ze, zonder dat ze het zelf weten, een patroon, waarbij ze zelf op zoek gaan naar erkenning en bevestiging. Dit werkt bijna altijd contraproductief! De omgeving reageert, vaak onbewust, afhoudend of geïrriteerd op dat gedrag. En als je wel gezien wordt, ervaar je het niet als zodanig en creëer je je eigen vicieuze gedragscirkel.

 

We leren je geen trucjes!

InnerQi werkt vanuit

een authentieke benadering

 

InnerQi gelooft in de kracht van persoonlijke ontwikkeling

Het goede nieuws is, dat je dit patroon zelf op een krachtige en effectieve manier kunt doorbreken! De trainers van InnerQi helpen je daarbij met behulp van de filosofie en methoden van NLP. Het is een traject van persoonlijke ontwikkeling: je leert je persoonlijke drijfveren beter kennen; je leert hoe je er op een effectieve manier achter te komen wat voor je gesprekspartner belangrijk is; je leert hoe je op je gesprekspartner af kunt stemmen en doelgericht kunt sturen zonder dat de ander zich daar onprettig bij voelt. En vooral ook, hoe je dat doet vanuit je persoonlijke basis. Dus geen trucjes, maar vanuit een authentieke benadering.

Kennis maken?

Wil je met ons kennismaken om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen? Meld je aan voor onze InnerQi NLP Experience of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek.

 

Lees hier hoe InnerQi het leven van Hans heeft verandert

Hans volgde de training NLP Meesterschap in Communicatie en is leidinggevende binnen een farmaceutisch bedrijf. Na de training mailde Hans mij dat hij een nieuwe functie had gekregen als directeur. Daarmee feliciteerde ik hem van harte. Hij schreef mij terug dat hij dit mede te danken had een de training omdat hij als snel na de training anders met zijn collega’s en medewerkers was gaan communiceren. Hij kreeg zelfs bedankjes voor de goede gesprekken, dat had hij in de voorgaande 18 jaar niet eerder mee gemaakt.

 

Deel dit artikel

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde blogs

weerbaarheid, angst

5 essentiële stappen om je weerbaarheid te vergroten

Jouw weerbaarheid vergroten? Veerkracht betekent niet dat je een doetje bent, maar dat je op een gezonde manier voor jezelf opkomt en je eigen behoeften begrijpt. Het gaat erom dat je het vertrouwen hebt om je duidelijk uit te drukken en ervoor te zorgen dat je rechten worden gerespecteerd. Stressfactoren In onze huidige wereld is

Lees verder »
https://innerqi.nl/wat-is-non-verbale-communicatie-en-hoe-kun-je-dit-toepassen-als-leidinggevende

Hoe je als leider non-verbale communicatie toepast

Non-verbale communicatie, zoals gebaren, gezichtsuitdrukkingen en lichaamstaal, is een belangrijk onderdeel van effectief leidinggeven. Door non-verbale communicatie te gebruiken kunnen managers en leidinggevenden hun boodschap duidelijker overbrengen, de atmosfeer verbeteren en beter contact maken met hun teamleden. In dit artikel lees je tips voor het toepassen van non-verbale communicatie als leidinggevende. Communiceren doen we altijd.

Lees verder »
welke NLP opleiding kiezen

Welke NLP opleiding kiezen?

Welke NLP-opleiding kiezen, drie eenvoudige stappen Welke nlp opleiding kiezen Ferdinand? Wordt mij vaak gevraagd. Dan stel ik graag een wedervraag; Wat wil je leren en waarvoor wil je het gebruiken? Stap 1: waarvoor wil je het gebruiken? : Voor werk om makkelijker een gesprek aan te gaan en beter aan te sluiten bij de

Lees verder »

Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul je e-mailadres in en ontvang '7 tips voor krachtig leiderschap' in je mailbox!

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Lees hier onze privacy-verklaring.

Vul je e-mailadres in en ontvang de 35 adviezen over conflicthantering in je mailbox!

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Lees hier onze privacy-verklaring.

Scroll naar boven

Schrijf je in voor de mailinglijst en ontvang het gratis e-book