Trainingen, coaching & opleidingen in persoonlijke ontwikkeling en samenwerken

Wilt u een NLP coachopleiding gaan volgen in Zwolle? U zult er geen spijt van krijgen. U krijgt veel inzicht en antwoorden op uw innerlijke vragen en ontdekt welk dagelijks gedrag uw communicatie sturen. Investeer in uzelf en in uw communicatiekwaliteiten. U leert technieken en vaardigheden om uw communicatie effectiever te laten zijn. Bij InnerQi leert u dit allemaal binnen een jaar. Dit jaar bestaat uit twintig opleidingsdagen.

NLP coachopleiding Zwolle

Alle trainers van InnerQi zijn volledig gecertificeerd in NLP. Wij gebruiken dit als model om u anders te laten denken, voelen en handelen. U zult daarmee de zekerheid en kracht ontdekken. Dit vormt de basis om betere keuzes te maken voor uzelf. Zowel op persoonlijk als zakelijk vlak wordt u succesvoller. Problemen staan bij ons niet centraal. Oplossingen daarentegen wel. Ervaar zelf hoe bepalend uw eigen gedachten zijn op uw gevoel en gedrag. Dan heeft u zelf de sleutel in handen voor verandering.

Het doel van deze opleiding

Na deze opleiding snapt u hoe communicatie met anderen en met u zelf werkt en hoe groot deze invloed is. U kan effectiever communiceren, beter uw eigen doelen en grenzen stellen en keuzes maken. Deze NLP coachopleiding in Zwolle stelt u in staat om op andere manieren te kijken naar uzelf en naar anderen. U kan uzelf en anderen helpen om patronen in gedrag te doorbreken, te veranderen en bewuster te leven. Dit zijn de drie belangrijkste doelen op een rijtje:

  • Effectiever communiceren
  • Beter uw eigen doelen en grenzen stellen
  • Gemakkelijker keuzes maken

Meer weten? Neem nu contact met ons op »

Schrijf u in voor de NLP coachopleiding in Zwolle

Heeft u interesse in het volgen van een NLP coachopleiding in Zwolle? Bij InnerQi bent u aan het juiste adres om te werken aan uw persoonlijke ontwikkeling. Het is een krachtige methode waarmee u helemaal de diepte in gaat. De opleiding zal u veel opleveren in zowel uw privéleven als werkleven. Wilt u meer informatie over deze NLP opleiding? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Heb je vragen of wil je een gratis proefles NLP proberen?

Vul je e-mailadres in en ontvang de 35 adviezen over conflicthantering in je mailbox!

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Lees hier onze privacy-verklaring.

Schrijf je in voor de mailinglijst en ontvang het gratis e-book