Trainingen, coaching & opleidingen in persoonlijke ontwikkeling en samenwerken

NLP opleiding Drenthe

Een doel van een NLP opleiding in Drenthe is om een sterkere versie van uzelf te worden. Dit doen we middels NLP: Neuro Linguïstisch Programmeren. We leren u om beter te communiceren en patronen te doorbreken. Samen met u werken we aan uw persoonlijke groei. Dat is onze passie.

Wij bieden u drie verschillende NLP opleidingen in Drenthe aan:

  • NLP Practitioner
  • NLP Master Practitioner
  • Trainersopleiding

De NLP Practitioner opleiding bestaat uit twintig lessen die verspreid zijn over een jaar. Deze opleiding is inclusief studiemateriaal en koffie of thee en een verzorgde lunch. Wanneer u de opleiding heeft afgerond, ontvangt u van ons een erkend certificaat NVNLP. De NLP Master Practitioner opleiding is het vervolg van bovengenoemde opleiding. Hiermee wordt u opgeleid om anderen kennis te laten maken met NLP. U ontwikkelt zichzelf en oefent tegelijkertijd in technieken om anderen het optimale uit zichzelf te laten halen. Ook deze opleiding bestaat uit twintig lessen in een jaar. De trainersopleiding is er echt op gericht om NLP trainer te worden.

Waarom een NLP opleiding in Drenthe bij InnerQi?

Onze trainers zetten zich altijd in met enthousiasme en passie. Dit werkt erg aanstekelijk voor u en het maakt de opleiding leuker en leerzamer. Hiernaast is de opleiding erg gericht op de praktijk. U oefent veel zelf en observeert anderen. Het voordeel hiervan is dat u alles wat u heeft geleerd later gemakkelijker in de praktijk toe kan passen. U werkt gelijk aan de oplossing door tijdens de opleiding te oefenen met echte problemen.

Meer weten? Neem nu contact met ons op »

Meer informatie over onze opleidingen?

Uiteraard kiest u zelf welke opleiding u precies gaat volgen. U bepaalt zelf wat het beste bij u past. Wilt u een advies van onze trainers of meer informatie over een bepaalde NLP opleiding in Drenthe? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op.

Heb je vragen of wil je een Gratis NLP Experience?

Scroll naar boven