Over Wilma Bouwmeester

Hoe mijn NLP reis begon…., dit is alweer een aantal jaren geleden. Bij één van mijn eerdere werkgevers in aanraking gekomen met NLP, omdat ‘de communicatie’ niet lekker liep tussen de verschillende managers en mij als managementassistente. Dit was mijn eerste kennismaking met NLP. Ja NLP gaat over communicatie met de ander, dit was mijn invulling van NLP. Alleen ging het ook over mijn eigen communicatie met mijzelf, hoe verwerk ik de dingen, informatie in mijzelf. Hier eerst maar eens diep op ingegaan, nou dit vond ik toch ingewikkeld! En niet wetende toen hoe NLP mijn leven positief heeft beinvloed. Uiteindelijk kwam ik niet meer van ‘NLP’ af om het zomaar te zeggen. Het smaakte naar meer. Vervolgens de NLP Master Pracitioner opleiding gevolgd en de NLP trainersopleiding. 

Mijn paardenpassie, als jong meisje al verknocht geraakt aan de viervoeters door mijn oudere zus. Sinds 2016 ben ik aan de slag gegaan met het ‘grondwerken’ met paarden. Sinds dat jaar ben ik volledig anders gaan kijken naar paarden en hun gedrag. Wat hebben zij ons te vertellen, wat hebben wij te doen zodat wij onze paarden begrijpen? Paardenwelzijn staat bij mij hoog in het vaandel. De paardentaal tot dusver.

En de interesse in ons mens. Hoe wij op aarde leven, hoe ons lichaam ons kompas is in deze samenleving en dat we alles wat we hebben meegemaakt, vertaald in onze levensjaren, bij ons dragen. Dat niet altijd alles meer werkt voor ons en dat we ons belemmerd gaan voelen in de dingen die we juist graag wel willen. NLP kwam op mijn pad en hierin heb ik de diverse trainingen gevolgd. De ontwikkel processen die een persoon meemaakt in zijn eigen tempo, om daar een bijdrage aan te leveren, levert mij iedere keer weer een geluksmoment op.

Ik ben mijzelf erg dankbaar dat ik mijn paardenhobby heb kunnen combineren met mijn werk, als zpp’er paardencoach. In combinatie met het co ouderschap voor mijn kinderen levert het werken als zzp’er mij rust op, mijn eigen dagen, werktijden plannen. Voor Innerqi kun je mij treffen als NLP trainer tijdens de verschillende trainingen (ook de paardencoach opleiding) die Innerqi aanbiedt. Tevens regel ik voor Innerqi een aantal zaken op kantoor, zoals onder andere de planning.  

Wilma Bouwmeester

Heb je vragen of wil je een Gratis NLP Experience?

Vul je e-mailadres in en ontvang de 35 adviezen over conflicthantering in je mailbox!

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Lees hier onze privacy-verklaring.

Wil jij een gratis proefles NLP volgen?

Scroll naar boven

Schrijf je in voor de mailinglijst en ontvang het gratis e-book