InnerQi.nl - NLP opleidingen - Ontdek je eigen kracht!

Trainingen, coaching & opleidingen in persoonlijke ontwikkeling en samenwerken

NLP als sleutel in je persoonlijke ontwikkeling!

Effectiever communiceren

Doelen bereiken

Oordeelloos luisteren

Meer grip op je emoties

Voel jij je wel eens geremd of geblokkeerd? Houden je gedachten je tegen of beperken ze je bij het bereiken van je lang gekoesterde dromen en doelen? En kan je hierdoor niet volledig jezelf zijn? Of zou jij graag jouw communicatieve vaardigheden willen verbeteren? Dan is een NLP opleiding de volgende stap in jouw persoonlijke ontwikkeling!

Met handvatten uit NLP zet je blokkades feilloos om naar uitdagingen, waardoor er nieuwe deuren open gaan. Kortom: tijdens de NLP opleiding ga je aan de slag met oefeningen die je overal en áltijd kunt toepassen.

Wat is NLP?

NLP staat voor Neuro linguïstisch Programmeren en kan aan de hand van deze drie termen uitgelegd worden.

– De term neuro omvat alles wat met je brein te maken heeft. Vanaf je geboorte maakt dat brein patronen aan. Deze patronen kunnen bevorderlijk zijn (bv. je weet dat je soep het beste met een lepel kunt eten), maar sommige werken belemmerend op je functioneren (bv. je durft niet je mening te geven uit angst om afgewezen te worden).
– Het woord linguïstisch gaat over taal, dus hoe communiceer je met jezelf en anderen zowel verbaal als non-verbaal.
– De definitie van programmeren is letterlijk ‘het plannen en vaststellen van een reeks of een systeem van handelingen, gebeurtenissen of instructies’. Bij mensen resulteert dit in het vertonen van bepaald (herhaal)gedrag en het ontwikkelen van patronen.

NLP draait dus om het transformeren van belemmerende patronen naar effectieve patronen, waarbij zowel verbale als non-verbale communicatie een grote rol speelt.

Wat heb je aan NLP?

Het is voor iedereen heel persoonlijk voor welke uitdaging NLP toegepast wordt. Je leert tijdens de NLP opleidingen aspecten die in vele uiteenlopende situaties effectief zijn. 

 Grip op je emoties

Je leert tijdens de NLP opleiding hoe je je eigen emoties kunt herkennen en onder controle krijgt. Pas dan kun je je emotie effectief inzetten, zonder dat ze je blokkeren.

 Oordeelloos luisteren

Je leert om met NLP ‘puur’ te luisteren, zonder dat je eigen aannames ruis veroorzaken. Hierdoor kun je je beter inleven in een ander, voelt je gesprekspartner zich meer gehoord, waardoor hij/zij ook meer open gaat staan voor jouw boodschap.

 Handleiding voor je brein

Doordat je tijdens de NLP opleiding enorm veel inzichten krijgt in jezelf, je emoties en je gedrag heb je als het ware een handleiding voor je eigen brein gecreëerd, zodat je weet hoe je in elkaar zit en waarom je doet zoals je doet.

 Effectiever communiceren

Je leert gedurende de NLP opleiding concrete technieken waarmee je bewuster – en dus effectiever – kunt communiceren. Zowel met anderen (in een groep of één op één) als met jezelf: luisteren naar jezelf is essentieel om goed in je vel te zitten.

 Doelen bereiken

Tijdens de NLP opleiding ga je concreet aan de slag met je persoonlijke doelen en langgekoesterde dromen. Het maakt daarbij niet uit of je al helder hebt wat je doel is of juist nog zoekende bent naar waar jij naar verlangt.

 Jezelf durven zijn

Je leert NLP in te zetten om naar jezelf te luisteren en je eigen geluk te creëren. Je ontdekt wat jouw kwaliteiten zijn en hoe je deze kunt inzetten, zodat je meer plezier uit het dagelijkse leven haalt.

NLP opleiding bij InnerQi

Tijdens de NLP opleiding van InnerQi duik je in de wondere wereld van effectief communiceren. Je leert alles over de verschillende NLP-technieken en krijgt praktische tools aangereikt waarmee je in het dagelijkse leven aan de slag kunt: zowel privé als op het werk.

Kleine groepen en persoonlijke aandacht
 Jouw leerdoelen staan centraal
 Betaling in termijnen mogelijk
Locatie in Grou (FR) en Deventer (OV)
Direct toepasbaar en veel praktijkoefening
Les in een veilige en fijne omgeving
Cursisten beoordelen ons met een 9.3

nlp-practitioner-opleiding

Meer dan 15 jaar ervaring in NLP

InnerQi leidt al meer dan 15 jaar professionals op op het gebied van NLP.

nlp-practitioner-opleiding

Persoonlijke aanpak

Iedereen heeft een innerlijke kracht. Wij hanteren kleine groepen, zodat iedereen de ruimte voelt om zijn/haar kracht te ontdekken.

nlp-practitioner-opleiding

Erkende opleidingen

CRKBO geaccrediteerd en aangesloten bij NVNLP.

Over InnerQi

Jouw droom. Onze missie.

Wij geloven in jouw innerlijke kracht!

Anderen in hun kracht zetten, daar draait het om bij InnerQi.  Wij vinden het onze grote taak op deze wereld om eraan bij te dragen dat iedereen de beste versie van zichzelf kan zijn. 

Dat doen wij door op te leiden, te coachen, te trainen en samen te werken. De rode draad hierin is het Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP).

Innerlijke kracht

Wij geloven erin dat elk individu een innerlijke kracht heeft. Die willen wij aanboren, aanwakkeren, stimuleren en laten bloeien.

Dromen en doelen

Alles doen wij met het doel om onze medemens in zijn kracht te zetten, iemands kwaliteiten naar boven te halen en te laten floreren én dromen uit te laten komen.

Inspiratie

Want als je doet waar je passie ligt en waar je plezier uithaalt, word je niet alleen een gelukkiger mens, maar inspireer je de mensen om je heen.

Ga je mee?

Ben jij er klaar voor om je eigen kracht te ontdekken? Om erachter te komen waar jij nu écht gelukkig van wordt? En eindelijk die diepgewortelde droom waar te maken? Schrijf je dan in voor één van onze NLP opleidingen!

0
mensen getraind
0
jaar ervaring
0
op Springest
0
locaties

Eerst een gratis webinar NLP?

Heb je interesse in NLP of zoek je een opleiding waarbij je maximaal aan je persoonlijke ontwikkeling werkt? Dan is onze gratis webinar over NLP ideaal voor jou! Waarom we dat zeggen? Tijdens de webinar krijg je een introductie op NLP en kom je erachter of het daadwerkelijk de opleiding voor jou is op dit moment.

Wat leer je bij de NLP opleidingen?

We nemen onze omgeving waar door middel van onze zintuigen: zien, horen, voelen, ruiken en proeven. Vanuit dat perspectief ervaren wij de wereld zoals we denken dat hij is. Via NLP word je hier bewust van en leren we je zintuiglijk scherper te worden. Je leert ook hoe je dit in de communicatie met anderen kunt inzetten.

Hoe creëer je nu werkelijk contact? Dat zit volgens NLP in het optimaal afstemmen op de ander middels verbale en non-verbale communicatievaardigheden. Elkaars wereldbeeld respecteren, een sfeer van harmonie en vertrouwen creëren. Als je een echte ‘klik’ met iemand hebt, zal er verbaal en non-verbaal veel overeenstemming zijn.

Taal is een belangrijk communicatiemiddel en door de beperkingen van taal kan er veel mis gaan. Woorden en zinnen zijn een abstracte uitdrukking van onze gevoelens en emoties. Veel in onze taal wordt weggelaten, gegeneraliseerd en vervormd. De NLP Practitioner opleiding leert je de juiste antwoorden te krijgen door de juiste vragen te stellen.

Bij alles wat we doen gebruiken we bewuste of onbewuste patronen. Tijdens de NLP Practitioner opleiding ontwikkel je handvatten om inzicht te krijgen in jouw patronen. Effecten van onbewuste patronen kunnen emoties zijn die je niet kunt plaatsen of reacties zijn die tegen je eigen gevoel in gaan. Je leert de oorzaken daarvan te begrijpen en je leert veranderingsprocedures waarmee je gewenste veranderingen teweeg kan brengen bij jezelf.

Bij alles wat we doen gebruiken we bewuste of onbewuste patronen. Tijdens de NLP Practitioner opleiding ontwikkel je handvatten om inzicht te krijgen in jouw patronen. Effecten van onbewuste patronen kunnen emoties zijn die je niet kunt plaatsen of reacties zijn die tegen je eigen gevoel in gaan. Je leert de oorzaken daarvan te begrijpen en je leert veranderingsprocedures waarmee je gewenste veranderingen teweeg kan brengen bij jezelf.

Ankeren is een NLP techniek waarmee we snel invloed kunnen uitoefenen op onze stemming door prettige stemmingen, zoals humor, motivatie, liefde en zelfvertrouwen op te roepen. In reclames wordt veelvuldig gebruik gemaakt van deze techniek. Denk maar aan: “Heerlijk, helder…” Grote kans dat je hier automatisch een biermerk invulde. Ankers ontstaan dus vaak spontaan, maar we kunnen ze ook doelbewust installeren om zo meer emotionele vrijheid te verkrijgen. Binnen de opleiding leer je diverse bestaande ankers herkennen. Tevens leer je hoe je krachtige ankers kan installeren bij jezelf en anderen om zo gedrag te beïnvloeden.

Bij een conflict zijn altijd twee partijen betrokken. Bij NLP leer je vanuit hoe emoties en non-verbaal gedrag meespeelt tijdens de interactie tussen personen én wat je kunt doen om eventuele conflicten constructief op te lossen.

Hier leer je hoe we onze tijd ordenen, hoe tijd gecodeerd wordt in je hersenen, hoe je dit kunt veranderen en hoe je omgaat met gebeurtenissen uit het verleden en de toekomst.

Wat anderen zeggen

“Voor mij was de NLP Practitioner een enorm waardevolle opleiding om mij als coach te ontwikkelen naar een hoger (onbewust) niveau. Het heeft me handvatten gegeven om met meer zelfvertrouwen én kennis mensen te kunnen begeleiden.”


Marion Steinkamp 
Interim Business Consultant

“Ik heb vooral geleerd om beter naar mezelf te luisteren, om voor mezelf op te komen en mijn grenzen duidelijk aan te geven. Daarnaast heb ik veel gesprekstechnieken geleerd en dat maakt de communicatie in verschillende situaties nu een stuk effectiever”

Joke Groneveld
Coördinator planning

“Een heldere en kritische blik op mijn manier van handelen, waardoor ik stappen heb kunnen zetten om veranderingen door te voeren. ‘De excuusjes’ om dingen op een bepaalde manier te doen werden snel onderuit gehaald en samen werd er gekeken naar een oplossing.”

Lisette Cornelissen
Docent Engels

Een investering in de rest van je leven

Een leven lang profijt

Tijdens de NLP opleidingen maak je je de kennis echt eigen, zodat dit helemaal onderdeel van jezelf wordt. Dat zorgt ervoor dat je aan het eind van het opleidingsjaar niet alleen het certificaat hebt, maar ook het zelfvertrouwen om NLP echt toe te passen. Hier heb je de rest van je leven profijt van.

Tips voor de financiering

Er zijn verschillende mogelijkheden om je NLP opleiding (deels) mee te financieren, afhankelijk van jouw specifieke situatie en of je zelfstandig of in loondienst bent. Met NLP werk je namelijk aan je persoonlijke ontwikkeling waar je ook op je werk voordeel van hebt. Bekijk hier onze tips.

Agenda NLP opleidingen

NLP Practitioner - voorjaar 2022 - Grou

Blok 1     29 en 30 januari

Blok 2     19 en 20 februari 

Blok 3     12 en 13 maart

Blok 4     9 en 10 april

Blok 5     14 en 15 mei

Blok 6     11 en 12 juni

Blok 7     2 en 3 juli

Blok 8     27 en 28 augustus

Blok 9     24 en 25 september

Blok 10    22 oktober praktijkexamen
           19 november certificering

NLP Practitioner - voorjaar 2022 - Deventer

Blok 1     24 en 25 maart

Blok 2     28 en 29 april

Blok 3     2 en 3 juni

Blok 4     30 juni en 1 juli

Blok 5     25 en 26 augustus

Blok 6     22 en 23 september

Blok 7     20 en 21 oktober 

Blok 8     17 en 18 november

Blok 9     15 en 16 december

Blok 10   12 januari praktijkexamen

           9 februari certificering

NLP Practitioner - voorjaar 2022 - Grou

Blok 1     21 en 22 april

Blok 2     2 en 3 juni 

Blok 3     30 juni en 1 juli

Blok 4     25 en 26 augustus

Blok 5     22 en 23 september

Blok 6     20 en 21 oktober

Blok 7     17 en 18 november

Blok 8     15 en 16 december

Blok 9     26 en 27 januari

Blok 10    23 februari praktijkexamen
            23 maart certificering

Veelgestelde vragen

..én de antwoorden!

Bij InnerQi volgen we nauwkeurig de richtlijnen van het RIVM en de maatregelen vanuit de overheid.

Maatregelen op locatie

Op onze trainingslocaties zorgen we ervoor dat er onderling 1,5 meter afstand gehouden kan worden. Dat is heel goed mogelijk omdat we onze eigen locaties hebben en werken in kleine groepen. Wij ventileren de ruimte regelmatig en hebben tevens een luchtreiniger aangeschaft. 

De opleiding tijdens een lockdown

Dat betekent dat de opleidingen tijdelijk uitgesteld worden als het niet toegestaan is om fysiek bij elkaar te komen voor trainingsdoeleinden. De kracht van onze opleidingen zit ‘m namelijk in het face-to-face contact en de persoonlijke benadering. Daarom kiezen wij er op dit moment bewust niet voor om de opleiding om te zetten in een online variant.

Wij volgen de ontwikkelingen op de voet en proberen hier zo goed als we kunnen op in te spelen. Vanuit daar houden we alle deelnemers zo goed mogelijk op de hoogte. Eventuele uitgestelde lesdagen worden uiteraard zo snel mogelijk ingehaald,  zodra dit verantwoord is. De opleiding wordt dan verlengd met het aantal dagen dat ingehaald moet worden.

Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke aanpak en kleine groepen. Juist vanwege de kleine groepen kunnen wij iedereen voldoende aandacht en begeleiding geven. Onze opleidingsgroepen bestaan daarom uit maximaal 20 personen.

Op dit moment bestaan de opleidingsgroepen – vanwege corona – uit maximaal 12 personen.

Je hoeft je geen zorgen te maken! Wij geven de nodige begeleiding en ondersteuning. Daarbij kijken we altijd samen met jou wat je nodig hebt. Door onze kleine groepen, kunnen wij de opleiding zo persoonlijk inrichten.

InnerQi geeft al meer dan 15 jaar NLP opleidingen en trainingen. Sindsdien hebben we al meer dan 3000 opgeleid (en we zijn stiekem heel trots op hun gemiddelde beoordeling van 9.3). Wij onderscheiden ons door een persoonlijke aanpak en onze kleine groepen gericht op persoonlijke groei en communicatie. Hierdoor krijgen onze cursisten meer energie, kracht, verbinding en vertrouwen in zichzelf en de ander. De opleidingen zorgen voor meer geloof in jezelf en een sterke bewustwording van wie je bent én helpen je om oordeelloos te kunnen communiceren en beter leiding te kunnen nemen.

Ja, op de trainingslocaties in Grou en Deventer kun je gratis parkeren.

Ons hoofdkwartier is gevestigd in Grou (Friesland) en wij hebben nog een eigen trainingslocatie in Deventer (Overijssel). Op beide locaties worden de NLP opleidingen gegeven.

Voor de meeste opleiding kun je het tarief ook in termijnen betalen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met ons. 

 

Er zijn verschillende mogelijkheden om je opleiding (deels) mee te financieren, afhankelijk van jouw specifieke situatie.
Betaal je de opleiding zelf…

  • ..als werknemer?
    Dan kan je werkgever in veel gevallen meebetalen, omdat er vaak opleidingsbudget beschikbaar is of er andere potjes zijn. Het kan dus zeker zinvol zijn om hierover in gesprek te gaan met je werkgever. Bovendien kun je studiekosten aftrekken van de belasting. De overheid wil graag dat jij je als werknemer ontwikkelt en meer scholing krijgt. Hierdoor ben je breder en beter inzetbaar waardoor je je kansen op de arbeidsmarkt. vergroot. Het kan zijn dat je daardoor een betere positie kunt verwerven binnen het bedrijf waar je werkt of zelfs daarbuiten. Kijk voor meer informatie op de website van de Belastingdienst of bel ze op 0800 – 0543.
  • ..als ondernemer?
    Voor ondernemers zijn er vaak subsidieregelingen voor opleidingen/trainingen. Daarnaast zijn de studiekosten voor ondernemers belastingtechnisch ook aftrekbaar. We raden dus zeker aan om de mogelijkheden met je accountant te bespreken of contact op te nemen met de Belastingdienst. 

Ook interessant voor jou?

NLP Master Practitioner

Master opleiding NLP

Je hebt tijdens de NLP Practitioner kennisgemaakt met NLP; je hebt ervaren hoe praktisch, leerzaam en gemakkelijk de theorie is toe te passen in het dagelijks leven. Tijdens de Master NLP gaan we aan de slag met Metaprogramma’s: de ‘filters’ van hoe jij kijkt naar de wereld en jouw ervaringen.

Lees meer → 

Teamcoaching

NLP Teamcoaching

Programma op maat

Door de toepassing van diverse trainingsvormen, theoretische achtergronden en praktische oefeningen wordt jouw team een superteam.
Jouw team zal voor altijd anders met elkaar samenwerken om tot ultieme prestaties te komen.

Lees meer → 

NLP Paardencoaching opleiding

Opleiding tot NLP Paardencoach

Heb je zelf een paard of wil je gaan werken met paarden? Wil je hiervan je beroep maken? Wil je anderen laten ervaren wat paarden je kunnen leren over je eigen gedrag en gevoel? Dan is de opleiding NLP Paarden coaching wellicht iets voor jou.

Lees meer → 

Ervaringen met InnerQi

Deel je ervaring
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Deel je ervaring

InnerQi NLP opleidingen en trainingen voor persoonlijke en zakelijke groei.
Average rating:  
 8 reviews
 by Martin van den Dungen
Fysiotherapeut

Een door het KNGF geaccrediteerde opleiding die voor mij als fysiotherapeut van grote meerwaarde is in het behandelen van cliënten. Het bewust worden van beperkende patronen kan een opening zijn voor inzicht in het fysieke functioneren. Het begeleiden in het teruggeven van de regie over de keuzes die gemaakt worden geeft een andere dimensie aan mijn vak.

 by Monique
NLP practitioner

Tijdens de paardencoach opleiding bij Innerqi al kennis kunnen maken met NLP. Omdat dit zoveel inzichten gaf besloten om de NLP practitioner ook te gaan doen. Dit is heel waardevol geweest en heeft mij veel opgeleverd waaronder een stuk meer zelfvertrouwen!

 by Annet den Boer
Zoveel inzichten

Enorm veel geleerd het afgelopen jaar, over mezelf . Ferdinand is een prettige trainer, een heel verrijkende opleiding die helpend is voor je persoonlijke ontwikkeling, en mij geholpen heeft met meer zelfvertrouwen in het leven te staan.

 by Ellen Zandink
NLP Practitioner

De NLP Practitioner opleiding bij InnerQi was voor mij een inspirerende ontdekkingsreis vol waardevolle inzichten. Ik had me in eerste instantie ingeschreven voor de 4-daagse Meesterschap in communicatie, maar wat ik daar al aan mogelijkheden mocht ervaren smaakte onmiddellijk naar meer!
Met een groep enthousiaste mede-reizigers en onder de betrokken en bezielde reisleiding van Michèlle (en een paar dagen met Ferdinand) heb ik in dit jaar prachtige ervaringen en kennis opgedaan. Ik heb veel geleerd over mezelf, rust gevonden, meer in het moment zijn, meer zelfvertrouwen, ik voel nu de vrijheid om mezelf te zijn. ?
NLP bij InnerQi kan ik iedereen aanraden, het is een kado dat je aan jezelf geeft waar je je hele leven wat aan hebt!

 by Elisabeth Cagri
NLP practitioner

Als je inzicht wil krijgen in je eigen gedrag, gevoelens en gedachtes, en dat van anderen, is dit de training om te volgen! Ik heb veel geleerd over mezelf, vooral dat er altijd een keuze is.
Ik ben al lang op zoek naar rust en besefte mij door NLP dat rust pas ruimte krijgt, als ik dat toe laat. Dat betekent durven veranderen. Aan de slag gaan met de onrust in mijn lijf en leren lostlaten!
Ik heb het vertrouwen in mezelf weer terug gevonden, nieuwe communicatie geleerd en leuke mensen ontmoet! Dankjewel Michelle voor al je kennis, warme persoonlijkheid en vertrouwen!

 by Sonja Postma
NLP practitioner

Bij twijfel vooral doen!!
Deze training heeft mij zo veel meer gebracht dan ik van te voren had bedacht. Voor mij is het extra bewustwording wat uiteindelijk ook tot concrete stappen heeft geleid.
Ga het maar ervaren!

 by Selma Vos

Met ontzettend veel motivatie in november gestart aan de opleiding. Ik had al eens geproefd aan de theorieën en een aantal oefeningen in NLP, Na een proefles was ik om; dit heb ik nodig.
Ferdinand vertelde; de opleiding werkt transformationeel, je gaat het beleven, het kost tijd maar let maar op! Ik sta open voor verandering, maar mijn kritische stemmetje zei; eerst maar eens zien en dan geloven.
Na ieder blok van 2 lesdagen ervaar ik zoveel meer inzicht en met name keuze vrijheid. Ik kan steeds beter kiezen tussen hoe ik me wil voelen en uiten. Voor mij is het alsof de puzzelstukjes op zijn plaats vallen. De opbouw van de opleiding is goed te volgen en te doen naast een full time baan.
De trainers Michelle en Ferdinand zijn ontzettend inspirerend en kundig. Ik verbaas me over het effect en ben ontzettend blij met de veranderingen die de praktijkoefeningen ze met zich mee brengen. Als NLP-groep zijn wij ontzettend open en eerlijk naar elkaar, het voelt alsof we elkaar al jaren kennen. Innerqi zorgt dat de omgeving veilig is, dit zorgt ervoor dat we ook zo'n hecht team zijn met elkaar.
Ik ben ontzettend blij met mijn keuze voor deze opleiding bij Innerqi. En vind het jammer dat het einde al bijna in zicht is.
Wieweet; tot de Master opleiding!

 by Lidy Groot-Benning
NLP practitioner

Innerqi helpt mensen het beste uit zichzelf te halen.....een slogan van Innerqi. Voor mij is dit ook echt zo.
Dat ik deze NLP practitioner opleiding heb gedaan is voor mij persoonlijk een groot geschenk.
In jan.2017 heb ik deze afgerond.
Ik heb veel geleerd over mijzelf en over een ander.
Hoe gedraag ik mij t.o.v. de ander en hoe reageert iemand op mij....
Het was af en toe confronterend.....een spiegel voor gehouden krijgen is soms pijnlijk en verhelderend tegelijkertijd.
Ik leg de lat nogal hoog voor mijzelf......goed was niet goed genoeg.
Nu kan ik beter relativeren en denken en voelen over iets waar ik niet tevreden over ben......:'Wat heeft het mij wél opgeleverd?'
En dat voelt als een verrijking, een soort berusting. Natuurlijk is dit een proces en kom ik mijzelf daar echt nog wel in tegen, wat mij helpt is dat ik mij bewust ben hoe ik er anders mee om kan gaan.
Ik focus op wat ik kan en waar ik in wil groeien.
Dat ik zelf invloed heb over mijn eigen leven en keuzes maak in wat ik wil.
Een belangrijke basisaanname voor mij in de NLP is dat achter elk gedrag een positieve intentie ligt. Hoe negatief of destructief een gedrag ook kan zijn.
En dat er altijd een andere keuze is, nog zo'n basisaanname. Zelfs wanneer iemand geen opties ziet, hoort of voelt, zijn ze er.
Door terug te denken en te voelen naar een situatie waarin ik mij krachtig voelde, helpt mij in momenten waarin ik mij toch weer even onzeker voel.
Ben mij ervan bewust wat ik uitstraal met mijn lichaamstaal.
Door te luisteren met al mijn zintuigen en vragen stel over wat lichaamstaal mij vertelt bij de ander is van grote waarde geworden voor mij in contact met mensen. Woorden alleen zeggen immers niet alles.
De opleiding is mooi opgebouwd. Je gaat van module naar module en gedurende de opleiding valt er steeds meer op de plek.
Deze opleiding heeft mij rust en meer ontspanning gebracht.
Mijn zelfvertrouwen is gegroeid.
Ben meer van mijzelf gaan houden.

Met dank aan Ferdinand Aukes en Michelle Rambonnet.
2 fantastische trainers!

Vul je e-mailadres in en ontvang de 35 adviezen over conflicthantering in je mailbox!

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Lees hier onze privacy-verklaring.

Vul je e-mailadres in en ontvang 'Ben je lijder of leider' in je mailbox!

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Lees hier onze privacy-verklaring.

Scroll naar top