Gratis NLP introductietraining

Word je bewust van de gedragspatronen die je door de jaren heen hebt ontwikkeld

Tijdens de gratis introductietraining NLP vertellen we je wat de opleiding Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) bij InnerQi je zal brengen. Tijdens onze opleidingen geven wij jou inzicht in de gedragspatronen die je door de jaren heen hebt ontwikkeld. Jouw actie resulteert in een bepaalde reactie; met simpele ingrepen en oefeningen kun je jouw inbreng aanpassen. Het resultaat is een totaal andere verstandhouding met de mensen om je heen.

Doe je ook mee?

Raak in één avond bekend met de communicatietechnieken uit NLP

Herken jij het volgende:

 Begrijpen anderen vaak niet waar jij op doelt?
 Ben je regelmatig gefrustreerd?
 Voel jij je regelmatig geremd of geblokkeerd?
 Word je snel boos?
 Durf jij niet altijd je mening te geven of loop je dan rood aan?

En wil jij dat graag veranderen? Kom dan naar één van onze introductietrainingen NLP – in Grou of Deventer! Wij hanteren een persoonlijke aanpak en werken met kleine groepen, daarom kunnen we al je vragen beantwoorden. Doe je mee?

Ja, ik meld mij graag aan

Voor wie is een NLP training of opleiding?

Een NLP opleiding is voor iedereen geschikt! De opleiding – die zich richt op persoonlijk leiderschap – leert jou om in je kracht te staan. Dit doe je door je de verschillende NLP technieken eigen te maken, waarbij communicatie een rode draad is. Communiceren doe je dag in dag uit en hierbij kunnen al snel misvattingen ontstaan over wat we non-verbaal en verbaal uitdrukken. Je kunt aan een betere verstandhouding werken als je erachter komt wat jouw gedrag aanstuurt. Met de tools vanuit NLP kun je de situatie met de ander beter leren begrijpen. Je kunt NLP dírect toepassen in dagelijkse situaties in bijvoorbeeld je werk- of privéomgeving.

Laat ons je helpen om de juiste beslissing te maken, zodat jij de opleiding kan volgen die bij jou past. 

Wij horen onze deelnemers vaak verzuchten: “dat had ik veel eerder moeten doen!” Al tijdens de kennismaking in de groep ontstaat de onderlinge herkenning. Je leert evenveel van het gedrag van de ander, als van de ‘fouten’ van jezelf. Daarom leer je zoveel en daarom blijft de theorie goed hangen. Hierna stap je nooit meer in die oude valkuil.

Jezelf doorontwikkelen met NLP

“Met NLP ervaar je meer vrijheid en geluk.”
Hoe meer je loskomt van beperkende patronen in je denken, voelen en handelen; hoe meer keuzevrijheid je ontwikkelt en de regie over je eigen leven terugpakt.

“Met NLP geef je meer betekenis aan je leven.”
Met NLP ervaar je de vrijheid om zélf invulling en richting te geven aan je leven. Ervaar ook dit gevoel van vrijheid door je aan te melden voor een van onze NLP-opleidingen. Met de NLP Practitioner opleiding krijg je weer zicht op dat wat je écht belangrijk vindt in jouw leven. Samen ontleden we je eigen denkstructuur en leren we deze opnieuw te begrijpen, zodat je afscheid kunt nemen van hinderlijke denkpatronen. Met onze NLP opleiding kom je in contact met wie je diep van binnen bent, je ware identiteit. Je ontdekt wat je drijft zodat je weer meer richting en betekenis kunt geven aan je leven. NLP vertaalt zich in alle aspecten van het leven en de technieken helpen je om jezelf en jouw omgeving beter te leren begrijpen. Ben jij klaar voor de volgende stap in je persoonlijke ontwikkeling? Meld je dan aan voor de NLP Practitioner of neem deel aan de gratis introdcutietraining!

Meer dan 15 jaar ervaring in NLP

InnerQi leidt al meer dan 15 jaar professionals op op het gebied van NLP.

Persoonlijke aanpak

Elk individu heeft een innerlijke kracht. Onze opleidingen bestaan daarom uit kleine groepen.

Erkende opleidingen

CRKBO geaccrediteerd en aangesloten bij NVNLP.

Over InnerQi

Anderen in hun kracht zetten, daar draait het om bij InnerQi. Wij vinden het onze grote taak op deze wereld om eraan bij te dragen dat iedereen de beste versie van zichzelf kan zijn. Dat komt in alles wat we doen terug: het is wat we cursisten meegeven, het kenmerkt hoe wij anderen behandelen, maar het typeert ook hoe wij in het team met elkaar omgaan. Alles doen wij met het doel om onze medemens in zijn kracht te zetten, iemands kwaliteiten naar boven te halen en te laten floreren én dromen uit te laten komen.

Met deze missie is InnerQi – wat letterlijk innerlijke kracht betekent – 15 jaar geleden opgericht. En nog steeds is het de kern van ons bestaan, nog steeds is het datgeen waar we het allemaal voor doen en waar ons hart sneller van gaat kloppen. Omdat wij erin geloven dat iedereen een innerlijke kracht heeft. Die willen wij aanboren, aanwakkeren, stimuleren en laten bloeien. Want als je doet waar je passie ligt en waar je plezier uithaalt, word je niet alleen een gelukkiger mens, maar inspireer je de mensen om je heen.

Lees meer

Wat zeggen anderen over InnerQi opleidingen

“Ik heb vooral geleerd om beter naar mezelf te luisteren, om voor mezelf op te komen en mijn grenzen duidelijk aan te geven. Daarnaast heb ik veel gesprekstechnieken geleerd en dat maakt de communicatie in verschillende situaties nu een stuk effectiever.”

Joke Groneveld
Coördinator planning

“Voor mij was de NLP Practitioner een enorm waardevolle opleiding om mij als coach te ontwikkelen naar een hoger (onbewust) niveau. Het heeft me handvatten gegeven om met meer zelfvertrouwen én kennis mensen te kunnen begeleiden.”

Marion Steinkamp 
Business Consultant

“Een heldere en kritische blik op mijn manier van handelen, waardoor ik stappen heb kunnen zetten om veranderingen door te voeren. ‘De excuusjes’ om dingen op een bepaalde manier te doen werden snel onderuit gehaald en samen werd er gekeken naar een oplossing.”

Lisette Cornelissen
Docent Engels

Praktische informatie:

De introductietrainingen worden gegeven van 19.30 uur en 21.30 uur.

 

Locatie Deventer:
Zutphenseweg 55,  7418 AH Deventer

Locatie Grou (Friesland):
Oedsmawei 18 A,  9001 ZJ Grou

Eerstvolgende introductietrainingen Deventer:
– nieuwe data volgen – locatie Deventer

Eerstvolgende introductietrainingen Grou (Friesland):
– nieuwe data volgen – locatie Grou

Wat brengt NLP jou?

Een betere verstandhouding met jezelf en anderen!

Gedurende de training krijg jij de touwtjes in handen. Je leert om afscheid te nemen van oude gedragspatronen. Met onze training trek je het eerste sprintje naar jouw doel. 

Werk je aan een betere verstandhouding
 Worden problemen voor jou een uitdaging
 Leer je jouw gedachten te sturen
 Handel je vanuit een ander perspectief
Boost je jouw communicatie skills!

Hoe je start met dit sprintje? Dat vertellen onze coaches jou allemaal tijdens de gratis introductietraining NLP! Laat je inspireren door je hieronder aan te melden.

nlp-practitioner-opleiding score

Heb je vragen of wil je een Gratis NLP Experience?

Vul je e-mailadres in en ontvang de 35 adviezen over conflicthantering in je mailbox!

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Lees hier onze privacy-verklaring.

Wil jij een gratis proefles NLP volgen?

Scroll naar boven

Schrijf je in voor de mailinglijst en ontvang het gratis e-book