Communicatietraining voor het hele bedrijf: van de productiemedewerker tot de directeur

Communicatietraining voor het hele bedrijf: van de productiemedewerker tot de directeur

Communicatietrainingen op HBO-niveau voor het management, digitale communicatie voor beginners voor de oudere medewerkers en een cursus persoonlijke ontwikkeling voor de jongste aanwinsten. Het is heel gebruikelijk om verschillende lagen en afdelingen van bedrijven hun eigen training te geven. Soms vanuit inhoudelijk oogpunt, maar vaak omdat de training helaas niet geschikt is voor alle medewerkers. En dat terwijl een gezamenlijke training juist helpt de onderlinge communicatie te verbeteren.

NLP in bedrijf is hierin een belangrijke uitzondering op de regel. Het is júist de bedoeling om iedereen uit iedere laag bij de training te betrekken. Op die manier verbetert de onderlinge communicatie, bijvoorbeeld om beter op elkaar af te stemmen wat er moet gebeuren en goed te snappen en begrijpen wat de ander voelt en ervaart.

Non-verbale communicatie en beter afstemmen

We communiceren doorlopend. Iedere dag en op ieder moment. Soms verbaal, maar meestal non-verbaal. We stralen uit dat we veel aan ons hoofd hebben of hebben juist een open houding die verklapt dat we behoefte hebben aan een praatje met iemand anders.

Die non-verbale communicatie vormt belangrijke smeerolie binnen een organisatie, mits je daar goed mee om weet te gaan. Het is niet nodig om overal op te reageren, maar het is in ieder geval van belang om de non-verbale signalen goed op te vangen. Het is een van de belangrijke doelstellingen van de NLP in bedrijf-trainingen. In veel bedrijven wordt die non-verbale communicatie niet goed opgevangen of begrepen. Er ontstaan misverstanden, die de samenwerking door het team niet bepaald ten goede komen.

NLP in bedrijf: voor alle medewerkers

De oplossing? Een NLP-training die geschikt is voor alle medewerkers. Wij trainen productiemedewerkers en directeuren, net als leidinggevenden en schoonmakers. En het unieke? Die trainen we allemaal tegelijk. Iedereen communiceert, zowel verbaal als non-verbaal. Het is juist daarom de kunst om iedereen hierbij te betrekken en er daarmee voor te zorgen dat de onderlinge communicatie en samenwerking zal verbeteren.

Benieuwd hoe we dat aanpakken tijdens NLP in bedrijf? Ontdek de training en maak bijvoorbeeld kennis met onze trainers. Zij hebben veel ervaring met uiteenlopende bedrijven, net als met de verschillende medewerkers uit de diverse lagen van de ondernemingen.

Resultaat: een sterker team

Het resultaat is altijd een sterker team. Met de training NLP in bedrijf zorg je ervoor dat je een beter beeld krijgt bij wat er gaande is in het hoofd. In je eigen hoofd als je communiceert en bij de ander op het moment dat jullie samenwerken.

Meer weten over NLP in bedrijf en de voordelen van een training voor alle medewerkers? Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over of kunnen je vertellen over de ervaringen van andere ondernemingen.

Deel dit artikel

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde blogs

Erna maakt haar droom waar na NLP

Ontdek hoe Erna haar droom realiseerde met NLP

Met NLP je droom waarmaken, meer zelfvertrouwen krijgen, grip krijgen op je emoties en effectiever communiceren met je omgeving. Hoe mooi is dat! Dat NLP een hele effectieve methode is om je persoonlijke ontwikkeling te boosten mogen wij continu ervaren. Wij hebben in de loop der jaren zoveel succes- en geluksverhalen gehoord van onze cursisten.

Lees verder »

Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul je e-mailadres in en ontvang het e-boek "in 7 stappen effectiever communiceren met NLP in je mailbox!

7 stappen effectief communiceren

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Lees hier onze privacy-verklaring.

Vul je e-mailadres in en ontvang de 35 adviezen over conflicthantering in je mailbox!

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Lees hier onze privacy-verklaring.

Wil jij een gratis proefles NLP volgen?

Scroll naar boven

Schrijf je in voor de mailinglijst en ontvang het gratis e-book