Ontdek hoe Erna haar droom realiseerde met NLP

Met NLP je droom waarmaken, meer zelfvertrouwen krijgen, grip krijgen op je emoties en effectiever communiceren met je omgeving. Hoe mooi is dat! Dat NLP een hele effectieve methode is om je persoonlijke ontwikkeling te boosten mogen wij continu ervaren. Wij hebben in de loop der jaren zoveel succes- en geluksverhalen gehoord van onze cursisten. Oud-deelnemers die na de NLP Practitioner een nieuw pad bewandelen, in hun kracht gaan staan, effectiever coachen, doelgerichter in het leven staan en voor wie er nieuwe deuren open zijn gegaan.

Dit zijn de verhalen waar we enorm trots op zijn. Verhalen die we graag vertellen. Verhalen over dromen, geluk verbondenheid. Eén van die verhalen gaat over Erna, die haar grote droom – een eigen personal training studio – waarmaakte nadat ze bij InnerQi de NLP Practitioner afrondde.

Erna maakt na NLP haar droom waar
Erna van Sinderen in haar sportschool Lifestyle Gym

‘Het begon allemaal rond mijn 35ste. Toen kwam ik voor het eerst in aanraking met fitnesstrainingen en ontdekte ik mijn ware passie voor fitness. Het gaf mij enorm veel voldoening en ontspanning, dus ik wilde er heel graag meer over leren. Bovendien was er in die tijd nog niet veel kennis over de combinatie van training en voeding. Althans, niet in mijn omgeving.

Het begin van een droom

Vanaf dat moment is het eigenlijk snel gegaan: ik ging als zelfstandig personal trainer aan de slag, nadat ik een aantal jaren bij een sportschool had gewerkt. Ik was gedreven door de droom om met mijn kennis mensen te begeleiden naar een gezondere levensstijl. Zelf wist ik namelijk heel goed wat het oplevert als je je fit en energiek voelt. Dat gevoel gunde ik iedereen! Ik werkte destijds als zelfstandige bij een sportschool, maar naarmate ik merkte dat ik niet de ruimte had om training, voedingsbegeleiding en mentale coaching te combineren, voelde ik de droom om een eigen personal training studio op te zetten.

Onzeker

Maar iets hield mij tegen. ‘Ik kan het niet. Straks wijzen ze je ideeën af, Erna.’ Argh! Dat vervelende stemmetje. Ik durfde maar niet te vertrouwen op mijn eigen kwaliteiten. Ik was onzeker, omdat ik geen sportopleiding gevolgd had. Ik ben al sinds mijn jeugd sportief, maar kreeg desondanks nooit de kans om te studeren aan het CIOS. Achteraf gezien waren deze overtuigingen natuurlijk ‘slechts’ obstakels in mijzelf. Mijn gezin heeft mij namelijk altijd gesteund in mijn droom en stonden ook vierkant achter mij toen ik de benodigde sportopleidingen alsnog ging doen.

Erna! Dit mag jou absoluut niet in de weg staan om je droom te realiseren, dacht ik in mezelf. Ik wilde hoe dan ook van deze gedachten af zien te komen. Dit bracht mij bij de NLP Practitioner van InnerQi.

‘De NLP Practitioner hielp mij zo goed op weg. Ik kon eindelijk concreet aan de slag met mijn lang gekoesterde droom: het opzetten van een eigen personal training studio.’

Vertrouwen

De NLP-opleiding heeft mij destijds zó goed op weg geholpen! Ik kon eindelijk concreet aan de slag met het verwezenlijken van mijn langgekoesterde droom: het opzetten van een eigen personal training studio genaamd Lifestyle Gym in Dokkum, dat nu – na vijf jaar – uitgegroeid is tot een bedrijf met vijf werknemers!
Dankzij NLP heb ik afscheid kunnen nemen van mijn belemmerende overtuigingen. Sindsdien is het vertrouwen in mijzelf en mijn kwaliteiten enorm toegenomen. Ik ervaar meer rust in mijn hoofd en ben daardoor een stuk doortastender geworden. Het heeft mijn leven zeer positief verrijkt!’

Wil jij net als Erna je droom achterna?

>> Maak gratis kennis met NLP én ontdek of de NLP Practitioner iets voor jou is tijdens onze gratis infoavond NLP!

Deel dit artikel

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde blogs

ben jij een controlfreak, beheerst anderen, in control willen zijn.

Ben jij een controlfreak? 7 tips om los te laten

Ben jij een controlfreak?  7 tips om los te laten. Als je een controlfreak bent kan het best zo zijn dat je regelmatig op je teentjes loopt. En de grens van je kunnen is bereikt. Althans dat denk je. Een control freak zorgt er namelijk voor dat alles geregeld is en aan alles is gedacht.

Lees verder »
Salsa inspiratie

Inspiratie met Salsa

Let’s swing and do the Salsa voor inspiratie Waar anderen dit weekend naar Het Formule 1 zaten te kijken hoe Max Verstappen het deed, daar zaten wij heerlijk op het terras in Wijk bij Duurstede genietend van Blues in Wijk. Onder het genot van een biertje en wijntje met kennissen en vrienden op het terras

Lees verder »

Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven

Schrijf je in voor de mailinglijst en ontvang het gratis e-book