Trainingen, coaching & opleidingen in persoonlijke ontwikkeling en samenwerken

​Wie is Ferdinand AukesFerdinand Aukes

Na jarenlang directeur eigenaar te zijn geweest van een (para)medische groothandel, heb ik het roer  omgegooid en ben ik weer gaan studeren. Door de problematiek die ik destijds tegenkwam in communicatie, ben ik NLP opleidingen gaan volgen. Inmiddels ben ik internationaal gecertificeerd NLP trainer.

NLP Staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren. Feitelijk is dit het herprogrammeren van je eigen communicatie, waardoor je beter kunt afstemmen op andere mensen. Op een bepaald moment, tijdens het geven van een training, kreeg ik de behoefte nog meer te leren over het ontwikkelen van mensen. Door de studie Opleidingskunde heb ik geleerd hoe een en ander werkt en hoe je mensen nog beter kan ontwikkelen. Inmiddels gebruik ik beide studies voor mijn huidige carrière als trainer en als coach.

Paarden fluisteren

Naast deze opleidingen heb ik in 1998 bij Monty Roberts de “Natural Horsemanship” training gevolgd en heb ik mede dit “paarden fluisteren” in “mensen luisteren”  in Nederland geïntroduceerd. Ik heb inmiddels diverse organisaties begeleid waar onderlinge communicatie vaak niet goed uitpakte en tot verkeerde situaties leidde. Door mijn training en begeleiding is samenwerken en openheid het motto van deze bedrijven geworden.

Levensmotto van Ferdinand Aukes

“Open communicatie van mensen leidt tot betere resultaten in organisaties. Want door openheid komen de zwakke punten van elkaar aan het licht, waardoor men elkaar makkelijker kan ondersteunen. In kwetsbaarheid zit kracht is mijn motto!”

Welke opleidingen heb ik gevolgd:

 

Testimonials

“Ik heb Ferdinand Aukes gevraagd een kernachtige workshop te geven waardoor managers inzicht kregen in hun persoonlijke ontwikkeling. Ferdinand heeft aan een half woord genoeg en weet mensen in positieve zin een spiegel voor te houden, zodat ze zelf met “de oplossingsrichting” kunnen komen. Een goede trainer die aanzet geeft tot duurzame resultaten, welke ik zeker wil aanbevelen! (Directeur Coachingbureau)

“Werken met Ferdinand Aukes en zijn paarden betekent jezelf beter leren kennen en kansen zien voor verandering. Zijn aanpak is o.a. geschikt voor teams waarin mensen vergeten zijn wie ze werkelijk zijn en naar elkaar de schijn ophouden. Doordat iedereen zijn eigen kracht weer vindt en leert te gebruiken wordt je weer een sterk team.” (Eigenaar Consultancy Bureau)

“Ik ken Ferdinand al jaren als een creatieve, gedreven en betrokken coach en trainer. Ik ben er van overtuigd dat iedere professional er baat bij heeft zo af en toe uit de comfort zone getrokken te worden om frisse inzichten op te doen en nieuwe ideeën te ontwikkelen. Als je er van houdt dat dit op een heel persoonlijke en gedreven manier gebeurt, met naast een goede theoretische basis ook de nodige humor en relativeringsvermogen, dan moet je bij Ferdinand zijn. Een aanpak waar je thuis aan de keukentafel met genoegen nog even over napraat! (Directeur/eigenaar Architecten Bureau)

Heb je vragen of wil je een Gratis NLP Experience?

Scroll naar boven