Inspiratie met Salsa

Let’s swing and do the Salsa voor inspiratie

Waar anderen dit weekend naar Het Formule 1 zaten te kijken hoe Max Verstappen het deed, daar zaten wij heerlijk op het terras in Wijk bij Duurstede genietend van Blues in Wijk. Onder het genot van een biertje en wijntje met kennissen en vrienden op het terras deden de muzikanten enorm hun best om ons de mooiste noten van hun repertoire te laten horen. Het één klonk beter dan het ander. Zoals met zoveel muziek. En zoveel mensen zoveel wensen, ook daar voor elk wat wils.

Niet alleen in de middag was er een programma, ook de avond was goed gevuld met muzikaal vertier. Na het genot van een heerlijk diner op het terras in de zwoele zomeravond vertrokken we naar het volgende podium. Latin music met Salsa. Een van onze kennissen danste met haar partner de sterren van de hemel. Het zag er prachtig en vloeiend uit, maar ook voelde je dat de energie van die mensen besmettelijk was voor het publiek. Op een gegeven moment wees mijn vriendin naar mij richting haar dansende vriendin en ik was de Sjaak. Oftewel, ik mocht mijn onbekende talenten en public aan de Wijkse bevolking laten zien. Ik zal je onthouden hoe ik het ervan af heb gebracht, maar je kunt het vast raden. 😉  

Toch was ik na die ene dans een beetje van mijn à propos, want blijkbaar was er iets in mij geraakt waar ik blij van werd. Was het de muziek? Was het de dans? Of was het de sfeer? Of wellicht een combinatie van factoren?

De volgende dag las ik in het boek wat ik momenteel aan het lezen ben over creativiteit en flow, dat je dagelijks iets nieuws zou moeten ontdekken om in de flow te blijven waardoor creativiteit zich verder kan ontwikkelen. Creativiteit ontstaat niet zomaar, daar moet je namelijk wat voor doen.

Terugrijdend naar huis overdacht ik het weekend en zat vol weer vol inspiratie.

Inspiratie door je te ontwikkelen

Dit merk ik ook vaak aan mijn cursisten die bij ons een opleiding in NLP volgen. Na de opleidingsdagen gaan ze met nieuwe inzichten, inspiratie en handige tools naar huis en passen ze dat wat ze geleerd hebben toe in hun werkveld en of privé situatie.

Keer op keer worden ze er vaardiger in en ervaren ze dat ze meer zelfvertrouwen krijgen. Deze zelfbewustheid weerspiegelt zich in hun omgeving. Cursisten krijgen positieve reacties, geven beter hun grenzen aan, waardoor ze energie overhouden wat zich op allerlei manieren uit.

Ben jij nou ook toe aan nieuwe inspiratie en wil je met meer zelfvertrouwen in je werk of privé situatie staan?

Dan is wellicht één van onze opleidingen de oplossing voor jou. We hebben nog slechts een paar plekjes vrij. We werken namelijk vanuit onze visie met kleine groepen, dus vol = vol.

Eerst kennismaken? Kom dan naar de informatieavond of bel voor een gratis intake.

 

Deel dit artikel

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde blogs

Situationeel leiderschap

Leidinggeven met precisie: Ontdek de geheimen van situationeel leiderschap en verbeter de teamprestaties”. Wil jij je leiderschapsvaardigheden naar een hoger niveau tillen? Wil je de teamprestaties verbeteren en meer succes boeken? Zoek dan niet verder! In dit dynamische en inzichtelijke artikel duiken we in de wereld van situationeel leiderschap en onthullen we de geheimen van

Lees verder »
ben jij een controlfreak, beheerst anderen, in control willen zijn.

Ben jij een controlfreak? 7 tips om los te laten

Ben jij een controlfreak?  7 tips om los te laten. Als je een controlfreak bent kan het best zo zijn dat je regelmatig op je teentjes loopt. En de grens van je kunnen is bereikt. Althans dat denk je. Een control freak zorgt er namelijk voor dat alles geregeld is en aan alles is gedacht.

Lees verder »

Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul je e-mailadres in en ontvang de 35 adviezen over conflicthantering in je mailbox!

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Lees hier onze privacy-verklaring.

Wil jij een gratis proefles NLP volgen?

Scroll naar boven

Schrijf je in voor de mailinglijst en ontvang het gratis e-book