NLP in 1 dag: krijg meteen meer gedaan door anderen

Een cursus NLP in 1 dag? Jouw eerste kennismaking hiermee zal je meteen veel opleveren. Je leert waardevolle inzichten die je meteen kunt toepassen. Praktische tools en handvatten om ander gedrag te vertonen. Om zelf anders te handelen, zodat je ook van anderen meteen meer gedaan kunt krijgen.

Tijdens onze cursus NLP in 1 dag laten we je hiermee kennismaken en geven we je meteen een aantal praktische tips mee. Dat betekent dat je goed van start gaat met een degelijke basis. Na de basis krijg je van anderen meteen meer gedaan. Hoe dat kan? Via inzicht in je eigen gedachten en handelen, wat je voelt en waarom je dat voelt.

Inzicht in je eigen gedachten en handelen

Tijdens een cursus NLP is het vooral van belang om meer inzicht te krijgen in je eigen gedachten en handelen. Je kunt immers geen gedachten lezen van anderen. En niet 1-op-1 achterhalen waarom zij bepaald gedrag laten zien. Bij jezelf kan dat wel. Daarom begint NLP altijd bij jezelf, omdat dit het gedeelte is dat je met zekerheid kunt controleren en veranderen.

Inzicht in je eigen gedachten en handelen geeft een beter beeld van wat je doet, waarom je dat doet en hoe dit op anderen overkomt. Je stelt vast welke effecten jouw gedachten en handelen hebben op de wereld om je heen. Van daaruit kun je werken aan wat je voelt en waarom je dat voelt.

Wat je voelt en waarom

Je gedachten en handelen vormen de basis bij de cursus NLP. Vervolgens gaan we aan de slag met wat je voelt en waarom je dat voelt. Zodra je dit begrijpt krijg je een veel beter beeld van wat jou motiveert en waarom je bepaalde keuzes maakt. Dit kun je gebruiken om jouw eigen gedrag te voorspellen en dat strategischer in te zetten om door anderen meer gedaan te krijgen.

Afstemmen op de ander om meer gedaan te krijgen

Op die manier komen we uit bij het doel van de cursus NLP in 1 dag: meer gedaan krijgen door anderen. Zodra jij goed weet hoe jij denkt, voelt en handelt kun je dat gebruiken om je op de ander af te stemmen.

Bepaal op voorhand het gedrag dat je van de ander graag zou zien. Zorg ervoor dat je jouw eigen gedrag op de ander afstemt, om de kans daarop zo groot mogelijk te maken. Op die manier is de introductiecursus tot NLP heel waardevol. Je doet inzichten op die je meteen in de praktijk kunt toepassen om het verschil te maken.

 

Deel dit artikel

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde blogs

Erna maakt haar droom waar na NLP

Ontdek hoe Erna haar droom realiseerde met NLP

Met NLP je droom waarmaken, meer zelfvertrouwen krijgen, grip krijgen op je emoties en effectiever communiceren met je omgeving. Hoe mooi is dat! Dat NLP een hele effectieve methode is om je persoonlijke ontwikkeling te boosten mogen wij continu ervaren. Wij hebben in de loop der jaren zoveel succes- en geluksverhalen gehoord van onze cursisten.

Lees verder »

Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul je e-mailadres in en ontvang de 35 adviezen over conflicthantering in je mailbox!

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Lees hier onze privacy-verklaring.

Wil jij een gratis proefles NLP volgen?

Scroll naar boven

Schrijf je in voor de mailinglijst en ontvang het gratis e-book