Authentiek presenteren, De manier om boeiend te vertellen

Trainingen, coaching & opleidingen in persoonlijke ontwikkeling en samenwerken

 • Wil je met met passie en overtuiging jouw zakelijke presentaties optimaliseren?
 • Wil je leren presenteren zonder zenuwen?
 • Zoek je naar de link tussen het presenteren van jezelf en je producten en diensten?
 • Of wil je jouw businessplan met passie pitchen? Het MT overtuigen van een nieuwe koers? Een publiek voor je winnen?

 

Authentiek Presenteren: Jouw verhaal overtuigend vertellen

In de training Authentiek Presenteren werk je aan het neerzetten jouw verhaal. Geen gelikte presentaties meer, of uit het hoofd gestudeerde zinnen. Of powerpoint presentaties vol slides. Maar jouw eigen unieke verhaal leren vertellen op zo’n manier dat je het publiek blijft boeien. Waarin je kunt vertrouwen op jezelf en de kracht van storytelling. Na deze training heb je meer grip op 

het presenteren (van jezelf) en zet je de boodschap treffend neer. Je presentaties worden leuker om te doen, omdat we bekijken welke manier het beste past bij jou. Het moeten en de zenuwen gaan eraf en het plezier komt er voor in de plaats.

Authentiek presenteren met storytelling toepasbaar in alle zakelijke situaties, zoals:

 • Je wordt gevraagd een kort praatje te houden over jezelf en je product of je bedrijf. Of je gaat op een beurs staan. Bij voorbaat ben je zenwuachtig en vraag je je af: Wat is de moeite waard om te vertellen? –> Met de training authentiek presenteren: weet jij 1) heel goed welk verhaal je neer wilt zetten. 2) kun je een gesprek op gang houden en 3) heb je vertrouwen in dat wat jij overbrengt duidelijk is voor anderen.
 • Je hebt een prachtig rapport geschreven, maar dan het moment.. dat je het dient toe te lichten. Je bereidt een Powerpoint presentatie voor en toch heb je na afloop niet het idee dat je de toeschouwers hebt weten in te pakken met je verhaal. –>  Tijdens deze training ontdek je 1) nieuwe presentatievormen. 2) weet je hoe je ervoor zorgt dat mensen je verhaal onthouden. 3) heb je je verhaal boeiend opgebouwd van begin tot eind.
 • Regelmatig sta je voor groepen of voor de klas. Maar je doet dit al heel lang op dezelfde manier, je draait op routine. Met de training authentiek presenteren ontdek je 1) je sterke kanten in presenteren, 2) doe je inspiratie op en 3) krijg je veel feedback hoe je je verhaal nog krachtiger neer kunt zetten.

2-daagse training Authentiek Presenteren met storytelling

In de training komt een mix van vele onderwerpen aan bod. Tussen beide trainingsdagen zitten een aantal weken. Zo heb je tussen de trainingsdagen tijd om de inzichten toe te passen on de praktijk. En je vragen mee te nemen naar de 2e trainingsdag.

1e dag:

 • Persoonlijke doelen stellen: waar wil jij aan werken in deze training?
 • De kracht van storytelling: Jezelf en je onderwerp presenteren.
 • Wanneer luisteren en onthouden mensen het beste? Praktisch toepasbare psychologie in presentaties.
 • Mix & match: hoe laat je je verbale en non-verbale communicatie elkaar optimaal ondersteunen, zodat je mensen weet te binden en boeien met je verhaal.
 • Mythes over presenteren. Welke heb jij jezelf wijs gemaakt? En hoe kom je er vanaf? En hoe sta je in je kracht? Hoe kun je je talenten nog beter inzetten?

2e dag:

 • Structuur in presentaties : Nooit meer een anti climax in je verhaal, hoe doe je dat? Met dit model lukt elke presentatie.
 • Pressure cook: Tijd voor cases en persoonlijke vragen.
 • Eindpresentatie

Waarom deze presenteer training anders is?

In de meeste presenteertrainingen krijg je veel theorie en ben je met groot aantal mensen in de groep, waardoor je zelf vrij weinig oefent en ervaring op doet. Deze training is anders. In een groep van maximaal 8 mensen werk je in 2 dagen aan je persoonlijke presenteerdoelen. Deze stellen we de eerste ochtend vast. Vervolgens ga je telkens na een korte introductie van het onderwerp, meteen zelf aan de slag.  Dat betekent veel oefenen en veel feedback. En ruimte voor persoonlijke coaching op jouw vragen over presenteren. Het betekent leren van en met elkaar in een ontspannen, veilige en plezierige setting. Waarin je op “fouten” mag maken en eindeloos de kans krijgt voor take two – take three – take four.  Zodat jij na afloop van de training: een presentatie kunt geven waarin je jezelf kwijt kunt en je erop kunt vertrouwen dat je boodschap is overgekomen.

Authentiek presenteren, Voor wie?

De training is voor alle professionals die regelmatig presentaties of voorlichting geven op het werk, voor sollicitanten, voor eigen ondernemers en verder voor iedereen die eigenheid, zelfvertrouwen, zekerheid,  creativiteit, overtuigingskracht en inspiratie in presenteren wil ontwikkelen. En hiervoor op zoek is naar een setting met humor, resultaatgerichtheid, diepgang en interactie.

Data, investering en trainer, gehele training
De training wordt o.a. gegeven door NLP Trainer Brenda Vrieze, Michelle Rambonnet of Ferdinand Aukes. Met hun levendige, doelgerichte en opbouwende manier van werken, zullen plezier en ontwikkeling hand in hand gaan.

De data van deze 2 daagse training zijn op donderdag  6 en 13 juni 2019 te Deventer.

Heb je interesse deel te nemen? Stuur dan een e-mail naar info@innerqi.nl. Wil je je alvast inlezen, klik hier om een mooi artikel over authentiek presenteren te lezen.

Nu tijdelijk van €795,- voor EUR 650,-*  (*exclusief BTW) .

Ja, ik schrijf me in voor deze training.

Minimaal 5 deelnemers voordat de training van start gaat

Schrijf een review over InnerQi
1
2
3
4
5
Versturen
     
Annuleren

Schrijf een review

InnerQi NLP opleidingen en trainingen voor persoonlijke en zakelijke groei.
Average rating:  
 0 reviews

Vul je e-mailadres in en ontvang de 35 adviezen over conflicthantering in je mailbox!

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Lees hier onze privacy-verklaring.

Vul je e-mailadres in en ontvang 'Ben je lijder of leider' in je mailbox!

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Lees hier onze privacy-verklaring.