Teambuilding en Teamontwikkeling

Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Teambuilding met extra PK's
Average rating:  
 5 reviews
 by Petronella van Essen
Teambuilding in het hart van de zorg

Samen met Ferdinand een programma op maat gemaakt voor teambuilding. Onderdeel hiervan was spiegelen met paarden. Het was een dag vol met verassingen maar ook herkenning van (gedrag)patronen in het team. Voor mij als leidinggevende ook erg waardevol om te horen waar het team behoefte aan heeft.

De tweede bijeenkomst vertelde Ferdinand meer over communicatie en door middel van verschillende oefeningen kregen we inzicht in onze eigen voorkeursstijl van communiceren. Het team heeft aangegeven dat ondanks ze elkaar al geruime tijd kennen en met elkaar samenwerken het toch weer nieuwe handvaten heeft gegeven om met elkaar verder te bouwen aan een sterk team.

Zeker een aanrader voor diegene die wil bouwen aan een sterk team!

 by Julio Romer

Met mijn team tijdens onze Heidag in de middag gespiegeld door paarden. Mooi om te zien hoe paarden iedereen individueel feedback geeft over hun manier van communiceren, verbaal en vooral non verbaal. De feedback en tips van Ferdinand waren zeer waardevol. Ook de locatie Doorn was top!

 by Peter Hondebrink

Eind 2017 gestart met het onderdeel paardenspiegeling. Tijdens deze bijeenkomsten was al te zien dat er persoonlijke grenzen werden verlegd. Mensen waren bang voor paarden, echter aan het eind van de sessies stonden dezelfde mensen wel in de ring met een paard. Mooi om te zien wat er gebeurde.
Daarnaast zijn wij gedurende het jaar 2018 een verandertraject ingegaan. Onder leiding van Ferdinand en Christine is er eerst gekeken naar de persoonlijke waarden. Hieruit volgend zijn de teamwaarden aan bod geweest. Uiteindelijk hebben we met elkaar (lees team vrijheidsbeperkende sancties en de manager) ook de kaders van het team vastgesteld. Dus wat verwachten we van elkaar, en hoe ga je met elkaar om. Een prachtig traject waarbij er door het team en ook de manager grote stappen zijn gezet in de ontwikkeling van zowel het team als van ieder medewerker individueel.

 by A. Poppinga
teamleider / zorgmanager

Met het gehele team sociotherapeuten inclusief verwanten (ouders / familie van bewoners met een verstandelijke beperking) tweedaagse teamtraining mogen ervaren van InnerQi.
Paardenspiegelen voor een ieder nieuw, onbekend en in sommige geval een beetje eng. De prachtige trainingslocatie en de plezierige benadering van de trainers hebben deze dagen tot een waar succes gemaakt. Doelstellingen werden besproken in een veilig gecreëerde omgeving. Daar waar een enkeling dacht dat het onbekende wellicht 'een zweverig geheel' zou, worden bleek juist naar ieders tevredenheid het tegenovergestelde een feit. Spiegelen met paarden geeft eerlijke feedback. De ervaren trainers geven daaropvolgend 1:1 handvatten waar een ieder concreets iets mee kan. Buitenkaders; doen; in beweging; met elkaar; plezier; verbinding; mens en dier; verwondering, allen kernwoorden welke me zijn bijgebleven. Afsluitend prima zorg voor de innerlijke mens heeft de beide dagen tot een feestje gemaakt.
Ferdinand, veel dank voor de schitterende ervaring! en prettig dat we er een jaar lang een vervolg aan hebben kunnen geven met een van onze bewoners.

 by JDA Amersfoort

Het spiegelen met paarden was wonderlijk en onverwacht leerzaam. De reactie van een paard is zo puur, het voert geen toneelstuk op en dit maakt dat het spiegelen met paarden confronterend en leerzaam kan zijn. Vooraf was er scepsis over een training met paarden (juristen willen eerst bewijs zien), en er was spanning voor de ontmoeting met een paard. In een rustige, ontspannen en gezellige sfeer zijn we aangezet tot zelfreflectie en hebben heel wat van ons hun eigen grenzen verlegd en emoties laten zien. Dit werd mogelijk doordat Ferdinand een veilige omgeving wist te creëren waarin een ieder zich vrij voelde om zich kwetsbaar op te stellen. Dit had een verbindende kracht binnen het team. De begeleiding van Ferdinand daarbij was fantastisch.

Ook het dagdeel over NLP was verrassend. Ferdinand vertelde de theorie boeiend en de resultaten uit de praktijkopdrachten wekten vaak ieders verbazing. Hij is een bevlogen en enthousiast trainer, die spreekt vanuit zijn hart.

Heb je vragen of wil je een Gratis NLP Experience?

Vul je e-mailadres in en ontvang de 35 adviezen over conflicthantering in je mailbox!

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Lees hier onze privacy-verklaring.

Wil jij een gratis proefles NLP volgen?

Scroll naar boven

Schrijf je in voor de mailinglijst en ontvang het gratis e-book