Begin! Van doelen dromen naar je dromen doen - InnerQi NLP opleidingen en trainingen voor persoonlijke en zakelijke groei.

Trainingen, coaching & opleidingen in persoonlijke ontwikkeling en samenwerken

  • Herken je dat? Dat je al heel vaak  hebt bedacht wat je (anders) wilt gaan doen in je leven – je dromen en verlangens. Maar dat je nog de sleutel mist deze vorm te gaan geven en te vertalen in haalbare doelen? En is dat wel wat je wilt?

In de training Begin! Van doelen dromen, naar je dromen doen, ga je in 6 avonden, het antwoord op die vraag vinden. Je staat stil bij waar je vandaan komt en ontdekt waar je naar toe wilt. Je achterhaalt wat je tegenhoudt en wat je nog nodig hebt bij je reis van de huidige situatie naar je gewenste situatie. Tevens ontdek je je kwaliteiten en talenten en krijg je praktische handvaten die je daglijks in kunt zetten.

Voor iedereen is het mogelijk zijn of haar doelen te realiseren, als je maar de juiste tools in handen hebt!

De training van doelen dromen, naar je dromen doen is voor iedereen die doelen of verlangens heeft om meer uit het leven te halen. En op zoek is naar praktische handvatten, inspiratie of moed deze vorm te gaan te geven. Het is een training voor mensen die oude ballast kwijt willen raken of meer zelfvertrouwen willen ontwikkelen om stappen te zetten.  Die op zoek zijn naar meer genietmomenten in het leven of het nu gaat om werk – privé – gezondheid – relatie – hobby of het contact met anderen. En die de beste versie van zichzelf willen worden.

 Je dromen doen

Onderwerpen die tijdens de training onder andere aan bod komen zijn:

  • Doelen stellen. Hoe dat je dat? Wat wil je echt? Hoe formuleer je succesvol je doelen?
  • Hoe blijf je gemotiveerd voor je doelen? Wat houd je nog tegen? En wat heb je nodig om je doelen te bereiken? Hoe blijf je in de actiestand?
  • Het concreet vormgeven van je doelen en het ontdekken van je waarden, talenten en inspiratiebronnen.

In de training  leer je krachtige technieken om je potentieel ten volste te gebruiken. Technieken die onder andere ook worden gebruikt in de (top)sport, in management en in coaching.  Waaronder visualisatietechnieken, de kracht van positief taalgebruik, het leren sturen van je stemming en het beter op elkaar afstemmen van je hart, hoofd en handen.

Samen stappen zetten met een mix van theorie, toepassing en inspiratie

De training bestaat uit 6 avonden van 19:00 uur tot 21:30 uur en kent een mix van theorie, toepassing en inspiratie. Het mooie aan de training is, dat je samen met de andere deelnemers concrete stappen zet op de weg van doelen stellen naar doelen halen. De theorie en de diverse technieken die je leert, helpen je steeds een eindje verder op weg. Maar ook het delen van ervaringen en het feedback en tips geven aan elkaar kunnen je nog een stap verder brengen in het bereiken van je doel. En net dat zetje geven wat je naast zelfkennis en zelfinzicht nog nodig hebt om datgene te gaan doen wat echt belangrijk voor je is.

Data, investering en trainer
De tijden van elke avond zijn van 19:00 uur tot 21:30 uur.  De investering voor de training bedraagt: EUR 695,-. (*inclusief BTW) . Maar de eerste avond wordt altijd als informatieavond gegeven is helemaal gratis. Daarna kun je beslissen of je doorgaat met de training. Binnenkort wordt er weer een nieuwe informatieavond gepland. Heb je interesse in het bijwonen van een informatieavond? Stuur dan een mailtje naar info@innerqi.nl en je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie van ons.

De training wordt gegeven door trainer / coach Brenda Vrieze.

Ja, ik kom naar de gratis kennismakingsavond 

Schrijf een review over InnerQi
1
2
3
4
5
Versturen
     
Annuleren

Schrijf een review

Begin! Van je doelen dromen, naar je dromen doen.
Average rating:  
 1 reviews
by Erna van Sinderen on Begin! Van je doelen dromen, naar je dromen doen.
NLP Je dromen doen

Als deelnemer aan deze cursus heb ik olv Brenda Vrieze mooie stappen mogen zetten. Brenda kan je op zeer respectvolle manier een spiegel voorhouden waardoor je inzicht en handvaten krijgt om je doel te verwezenlijken.
Nadat ik eind vorig jaar mijn bedrijf zelfstandig heb voortgezet, kwam voor mij deze cursus op het juiste moment om stappen naar de toekomst zichtbaar te maken. Kortom, een aanrader!

Vul je e-mailadres in en ontvang de 35 adviezen over conflicthantering in je mailbox!

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Lees hier onze privacy-verklaring.

Vul je e-mailadres in en ontvang 'Ben je lijder of leider' in je mailbox!

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Lees hier onze privacy-verklaring.