NLP in bedrijf voor een sterk team

Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

NLP in bedrijf voor een sterk team
Average rating:  
 3 reviews
 by Baukje Smink

Met het team oogheelkunde van het Antoniusziekenhuis te Sneek hebben we een waardevolle teammiddag genoten. Ferdinand heeft ons nieuwe inzichten gegeven hoe we elk op onze individuele wijze ervaringen beleven. We hebben een eerste aanzet gemaakt om begrip te creëren voor de diversiteit binnen het team en hoe we op een goede manier feedback aan elkaar kunnen geven. Bedankt Ferdinand, zeer geslaagd!

 by Dennis van Marle
Hele mooie personeelsdag

Met mijn compagnons Martin de Vries en Herman Ruiter hebben we Baukema Accountants in Leeuwarden overgenomen. Als aftrap hiervoor hebben we met al het personeel van de drie vestigingen een kennismakingsdag georganiseerd. Ferdinand heeft die dag perfect begeleid. We hebben elkaar individueel en als groep goed leren kennen, tijdens een heel leuke en leerzame dag. Iedereen was enthousiast.

 by Tineke Ottens
HR adviseur

Bij Soprema B.V., het voormalige Troelstra & de Vries uit IJlst werken we met veel collega's met een lang dienst verband. Er zijn uiteraard wel leuke pv-uitjes en andere feestjes waar je elkaar op een ontspannen manier spreekt, maar tijdens werktijd wordt er gewoon gewerkt. Ook dan is het belangrijk elkaar goed te begrijpen, dit bevorderd een goede werksfeer wat weer leidt tot betere prestaties. Door de toenemende drukte is er niet altijd tijd voor elkaar. Nieuwe collega's en een groeiend bedrijf kunnen leiden tot onbegrip tussen elkaar. Wij vonden het als Soprema tijd om hier wat mee te doen. Persoonlijk had ik al eerder een NLP training gehad en dit beviel erg goed.
Deze ervaring wilde ik graag delen met alle collega's. We hebben vier NLP trainingsdagen georganiseerd op locatie voor alle werknemers. Productie en kantoor gemixed. De resultaten en opmerkingen waren zeer positief! Sommige werknemers vonden het "voor herhaling vatbaar". Al met al zeer geslaagd, zeker ook door de manier waarop de trainingen zijn gegeven.

Heb je vragen of wil je een Gratis NLP Experience?

Vul je e-mailadres in en ontvang de 35 adviezen over conflicthantering in je mailbox!

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Lees hier onze privacy-verklaring.

Wil jij een gratis proefles NLP volgen?

Scroll naar boven

Schrijf je in voor de mailinglijst en ontvang het gratis e-book