NLP cursus Friesland

NLP staat voor neurolinguïstisch programmeren en is een educatieve cursus die je bij Innerqi kunt volgen in Friesland en Overijssel. De training staat voor effectievere communicatie waarbij je de effecten van je gedrag op anderen leert zien. Ook leer je bij de NLP cursus in Friesland bewuster communiceren, wat belangrijk is om binnen het bedrijf openheid en tevredenheid te garanderen.

NLP cursus Friesland

NLP heeft communicatieverbetering als doel, zodat een ervaren persoon zijn verworven vaardigheden efficiënt over kan dragen. Dat wordt “modelleren” genoemd. Dit zorgt voor openheid en effectiviteit. De NLP cursus in Friesland kun je op meerdere manieren volgen:

  • Je volgt een training van vijf dagen, waarin je de basisbeginselen van neurolinguïstisch programmeren onder de knie krijgt.
  • Je volgt een cursus tot volwaardig NLP Practitioner. Deze training duurt twintig dagen. Na deze NLP cursus in Friesland heb je duidelijk meer inzicht in communicatie, in jezelf en in anderen.
  • Voordat je een NLP cursus in Friesland bij Innerqi gaat volgen, is het noodzakelijk om bij de NLP in 1 dag aanwezig te zijn geweest. Deze introductiedag vindt plaats in Leeuwarden. De trainers van Innerqi geven dan uitleg over de NLP cursus in Friesland en je kunt vragen stellen.
  • We geven dus ook de cursus “NLP in één dag”. Deze ligt ter grondslag aan de complete NLP cursus. Hierbij leer je kort de belangrijkste punten van neurolinguïstisch programmeren, die je direct in de praktijk kunt brengen.

Innerqi – professionele NLP cursus in Friesland

Een NLP cursus in Friesland bij Innerqi is zeker aan te raden wanneer je effectiever wilt communiceren, sneller doelen wilt behalen, meer inlevingsvermogen wilt krijgen of flexibeler wilt zijn. Neem vrijblijvend contact op!