Teambuilding Friesland

Tijdens de drukte van het dagelijks werk is het niet altijd mogelijk om iedere werknemer de aandacht te geven die hij verdient. We luisteren niet goed naar elkaar omdat we daar niet de tijd voor kunnen nemen als we met onze eigen werkactiviteiten bezig zijn.

Een sterk en hecht team is zeer belangrijk voor:

  • Goede sfeer binnen het team, waarbij iedereen zijn mening durft te geven en waarbij iedereen gehoord wordt
  • Lager ziekteverzuim: iedereen gaat met plezier naar het werk
  • Beter bedrijfsresultaat, omdat er efficiënter en opener gewerkt wordt

Teambuilding Friesland

Teambuilding in Friesland bij Innerqi is dan ook zeker aan te raden wanneer je team wel wat hechter mag worden. Tijdens deze training werken we aan de meest ideale samenwerking wat betreft de situatie in jullie team. De teambuilding in Friesland onderscheidt zich door het werken met paarden. De paarden werken als een spiegel: ze reflecteren de samenwerking binnen jullie team. Hierdoor maken zij de struikelblokken feilloos duidelijk.

Teambuilding in Friesland bij Innerqi

De teambuilding die Innerqi in Friesland geeft, kan naar wens worden aangevuld met een kookworkshop, survivalactiviteiten of paardenmennen. Teambuilden is effectief en serieus maar er is ook tijd voor gezelligheid. Ontspanning werkt immers ook verbindend.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden wat betreft teambuilding Friesland, bijvoorbeeld voor teambuilding als bedrijfsuitje? Omdat Innerqi veel waarde hecht aan persoonlijk contact, maken we graag tijd en ruimte vrij voor een goed kennismakingsgesprek voor de teambuilding. Dit is een vrijblijvend gesprek, neem contact op met Innerqi om een afspraak te maken.